|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
scorost Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 26, 2013 20:40 Заглавие: Купувам ремъци за дек Sony TC-W435 |
|
|
Купувам ремъци за дек Sony TC-W435, и на двете гнезда са се скапали...
Обявата е за Пловдив, но често съм в Сф може и от там да ги взема.
За контакти: Лично съобщение тук, Скайп scorost, e-mail [email protected]
Виктор Узунов 0888636895 и 0878636895
Последната промяна е направена от scorost на Чет Сеп 26, 2013 21:43; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 26, 2013 20:44 Заглавие: |
|
|
Мога да предложа нови.Цената ти е на лични.И си изпиши модела вярно!
P.S.
А като ми пообясняваш още малко за нервите-може и да посетиш бан-листата!
И след втората пусната тема-понеже явно няма да се спреш-участието ти тук приключва.Никой тук с нищо не ти е длъжен-нито да ти вади парт-номера,нито да гадае кво ти трябва от неединия ремък в модела,за които дори те домързя да уточниш кой ти трябва(все едно че няма и мануал и Exploded-листа свободно в мрежата,да не говорим и че ти пратих линк към тях още снощи).При това за за модел който не можеш да напишеш вярно.Нито пък да те ръчка петдесет пъти да си го корегираш тоя модел вярно.Учебниците си ги продавай дето щеш.Преди да подскачаш за правописа на някой се замисли колко полезни някому поста имаш тук че си тръгнал да критикарстваш?"Къде отиваш ти,може би"???За къв се мислиш??Като къв се изживяваш??Ходи си продавай граматиките с правописите,етиките и моралите някъде другъде!Тук цирково-вариететната ти дейност не привлича особен интерес.А по-скоро-съжаление!
Може да провериш и колко правописни грешки имам в поста-вземи си ги за спомен.Етти и малко препинателни знаци ако някъде съм пропуснал-.................,,,,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|