|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zojja Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 31, 2013 14:27 Заглавие: Що за нещастник ви е модератор тук |
|
|
ПУСНАХ СИ ТЕМА ПО ВСИЧКИ ПРАВИЛА С ПАРТ НОМЕРА ,ГРАДОВЕ ,ТЕЛЕФОНИ.
тЪПАКА МИ Я ИЗТРИ !? Защо???????????? Защото не съм искал да си закупя нови часто на цената на цяла уреддба предполагам!
Божилов не си вдига телефона иначе и там там щщях да го напсувам напераво!
Ми то е писано защо ти е изтрита!Да се самоцитирам-
| Цитат: | | А другата ти тема дето я беше изклепал директно я и трия.На едната снимка е 190,на другата 590,сега пък излезе че било 290.Тиии,така цифричките ли не можеш да познаваш или просто се подиграваш с нас???Айде да се държиш малко по-сериозно а???Да не говорим че и парт-номерата дето беше изкарал са грешни.Спри да цапаш форума с неграмотните ти глупости!Каза ти се вече-като не разбираш-заминавай на сервиз! |
И къв си ти,кат къв се изживяваш,за кой се мислиш че да ми се месиш и да ми даваш акъл кое на каква цена да ти продавам?Да не си ми генерален спонсор случайно??
Айде!Участието ти тук приключва!Като искаш да псуваш наволя- заминавай на полето сред чобаните!То като гледам и правописа ти и той е на тяхното ниво.Тук е форум за електроника.Не място за избиване на комплекси  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|