|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jongil Опитен потребител

Регистриран на: 15 Авг 2011 Мнения: 140 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Сеп 05, 2013 19:05 Заглавие: Търся схема за тв.Sang 21 M12 TX |
|
|
Шасито e Z50.190-07.Процесор ТDA9345 PS/N3/3/1864.Захранване-TDA16846P.На капака отзад пише Made in Europe.Писах в гугъл,но информацията е оскъдна.Понеже не съм специалист и предчувствам,че темата ми ще иде в кошчето,ще помоля поне някой да ми каже как се борави с прословутата търсачка.Пробвах горе вляво дето пише Схеми,описания-търси,но и там не излиза това,което търся.А и нямам достатъчно време-захванал съм се с много неща наведнъж.
Как да се работи с търсачката!?Тя иска да имаш поне две висши,един специален курс и три рабфака изкарани за да можеш да работиш с нея,ша знайш...Отиваме тук примерно-пишем *1864 или TDA9345* от скромния състав който те мързя да допишеш.Оттам разбираме че шасито е E1 и си я сваляме от тук,тук или тук.Или недай си Боже-за осемнайсе ника и няколко години участие тук решаваме да си размърдаме поне веднъж задника и вместо да изклепем поредната си безумно глупава тема за банални неща,решаваме да си помогнем малко сами и гледаме на какво отговаря Beko-кода в сборната тема за марката  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|