|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
uzunov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 01, 2013 20:00 Заглавие: Купувам матрица за LG 32" TFT |
|
|
Привет на всички!!!
Купувам матрица за телевизор LG модел 32LC7D.
Матрицата е "LC320WX4 (SL) (D2)".
Предполагам и друга някаква може да стане и ако мислите ,че имате такава пишете... Телевизора има така да се каже сантиментална стоиност и трябва по някакъв начин да проработи!
Благодаря Ви предварително!!!
Офертата е с по-голяма сила за София, но и от по-далече да се намери ще се разберем някак!
Пишете ми тук и аз ще ви потърся...
"Може",ама само дето не може Запази си несмислените предположения за някои други области от познанието които са ти по-ясни и изчисти глупостите от поста,щото тук четът всякакви хора и някой може да приеме писаното от тебе за чиста монета  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
uzunov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 01, 2013 21:58 Заглавие: Re: Купувам матрица за LG 32" TFT |
|
|
| uzunov написа: | Привет на всички!!!
Купувам матрица за телевизор LG модел 32LC7D.
Матрицата е "LC320WX4 (SL) (D2)".
Предполагам и друга някаква може да стане и ако мислите ,че имате такава пишете... Телевизора има така да се каже сантиментална стоиност и трябва по някакъв начин да проработи!
Благодаря Ви предварително!!!
Офертата е с по-голяма сила за София, но и от по-далече да се намери ще се разберем някак!
Пишете ми тук и аз ще ви потърся...
"Може",ама само дето не може Запази си несмислените предположения за някои други области от познанието които са ти по-ясни и изчисти глупостите от поста,щото тук четът всякакви хора и някой може да приеме писаното от тебе за чиста монета  |
Несмислени предположения!? При лаптопите тия "предположения" си минават обаче с пълна сила!!! Доста матрици съм сменил с такива които нямат нищо общо като буквено/цифрови означения и все пак си работят безпроблемно!!! Смятам, че тонът с които ми говорите/пишете нее уместен и ако някои все пак смята че има това което ми трябва нищо не ми коства да проверя дали е така в деиствителност!!!
Тоя форум верно се напълни с гениални "бисери" от всякакъв калибър.Лаптопите...Че тоя лаптоп нещо много порасъл бе-цели 32инча станал!?Да не говорим че върлите глупости дето си написал не важат и за лаптопите също.Сменяй си квото щеш и както щеш-като щеш гледай модели и цифри като щеш и не гледай.Даже може да не гледаш и размера-ако е по-голям-режи кутията с триона,ако е по-малък-замазвай отстрани с киреч или гипс!Въобще-прави квот щеш,само не ни осирай форума с грубо неграмотните си умозаключения!
P.S.И няма да е лошо да се запознаеш с правилата на този форум!!
А за неспазване на модераторска забележка отнасяш и официално предупреждение!!
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|