Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам матрица за LG 32" TFT

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
uzunov
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 01, 2013 20:00    Заглавие: Купувам матрица за LG 32" TFT Отговорете с цитат

Привет на всички!!!
Купувам матрица за телевизор LG модел 32LC7D.
Матрицата е "LC320WX4 (SL) (D2)".
Предполагам и друга някаква може да стане и ако мислите ,че имате такава пишете... Телевизора има така да се каже сантиментална стоиност и трябва по някакъв начин да проработи!
Благодаря Ви предварително!!!
Офертата е с по-голяма сила за София, но и от по-далече да се намери ще се разберем някак!
Пишете ми тук и аз ще ви потърся...

Exclamation Arrow "Може",ама само дето не може Exclamation Idea Запази си несмислените предположения за някои други области от познанието които са ти по-ясни и изчисти глупостите от поста,щото тук четът всякакви хора и някой може да приеме писаното от тебе за чиста монета Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
uzunov
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 01, 2013 21:58    Заглавие: Re: Купувам матрица за LG 32" TFT Отговорете с цитат

uzunov написа:
Привет на всички!!!
Купувам матрица за телевизор LG модел 32LC7D.
Матрицата е "LC320WX4 (SL) (D2)".
Предполагам и друга някаква може да стане и ако мислите ,че имате такава пишете... Телевизора има така да се каже сантиментална стоиност и трябва по някакъв начин да проработи!
Благодаря Ви предварително!!!
Офертата е с по-голяма сила за София, но и от по-далече да се намери ще се разберем някак!
Пишете ми тук и аз ще ви потърся...

Exclamation Arrow "Може",ама само дето не може Exclamation Idea Запази си несмислените предположения за някои други области от познанието които са ти по-ясни и изчисти глупостите от поста,щото тук четът всякакви хора и някой може да приеме писаното от тебе за чиста монета Exclamation

Несмислени предположения!? При лаптопите тия "предположения" си минават обаче с пълна сила!!! Доста матрици съм сменил с такива които нямат нищо общо като буквено/цифрови означения и все пак си работят безпроблемно!!! Смятам, че тонът с които ми говорите/пишете нее уместен и ако някои все пак смята че има това което ми трябва нищо не ми коства да проверя дали е така в деиствителност!!!

Exclamation Arrow Тоя форум верно се напълни с гениални "бисери" от всякакъв калибър.Лаптопите...Че тоя лаптоп нещо много порасъл бе-цели 32инча станал!?Да не говорим че върлите глупости дето си написал не важат и за лаптопите също.Сменяй си квото щеш и както щеш-като щеш гледай модели и цифри като щеш и не гледай.Даже може да не гледаш и размера-ако е по-голям-режи кутията с триона,ако е по-малък-замазвай отстрани с киреч или гипс!Въобще-прави квот щеш,само не ни осирай форума с грубо неграмотните си умозаключения!
P.S.И няма да е лошо да се запознаеш с правилата на този форум!!
А за неспазване на модераторска забележка отнасяш и официално предупреждение!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети