Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с домашно кино

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
skrillex
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 08, 2013 22:00    Заглавие: Проблем с домашно кино Отговорете с цитат

Преди да започна искам да се извиня ако темата не е на правилното място

" Моля ако някой по разбиращ от такава електроника на домашни кина да ми пише на скупе duble_vision за моят проблем
проблемът е че искам да премахна всичко и да оставя само платката за усилвателя понеже има две платки едната е за копчетията и това да се пусне и спре а другата е за усилвателя имам проблем с тази малката която пуска и спира тоците и искам да я премахна за да мога да използвам усилвателя ако има някой който може да ми помогне и да му доразкажа какво точно искам и да му пратя снимки на това което имам ще съм му много Благодарен "

Exclamation Arrow Закарай го на някой който разбира!Очевидно нямаш елементарни технически познания,така че не знам какво въобще си тръгнал да ровиш там дето не ти е работата Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети