|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Нед Окт 20, 2013 19:27 Заглавие: Продавам стар лаптоп |
|
|
Продавам доста стар лаптоп,които наскоро го намерих в дрешника.Преди доста време бяха ми го докарали от чужбина.Не съм го ползвал въобще.
Машината е модел GERICOM 2660 HUMEMRR FX5600
Процесор Intel Pentium 4A 2.6Mhz
Ram памет 128mB PC2100 DDR sdram
HDD 57 GB
Video:FX5600
CD-R
НЯМА Wi-Fi естествено,но може да му се добави USB WI-FI
Дисплей 15,1 инча
Има на него инсталиран Windows XP SP2.Сигурно е лицензиран,защото на задния капак има залепен стикер с кей също така има и лепенка на предния панел.
Има само един проблем,които се вижда и на снимките.Дисплея не РАБОТИ ДОБРЕ !!!!! Има някакви вертикални цветни кубчета които се движат от горе на долу по целия екран.
Каква е причината за този проблем,НЕ ЗНАМ и не ме интересува защото не ми се занимава с ремонти.Не съм го отварял !!!
Също така не разполага с зарядно,но го заредих с едно зарядно от Asus 19V 4.7A Батерията не знам колко държи!! Тя е вградена вътре и не може да се извади без да се свали целия заден капак.
Външния му вид не е добър.Горния капак на матрицата е матирал и нажулен,но от страната на клавиатурата е като нов.
Разполага с CD устройство,което е най готино от цялата машина.Поема дисковете като автомобилен касетофон (не е с излизащо гнездо като при съвременните )
Ето и реални снимки http://www.album.bg/bobivelkov12/
Начин за връзка с мен:На лични !
Намира се в София но мога да пращам и по "Еконт"
Лаптоп ми пречи и не ми върши никаква работа,на някои ако му трябва за части или да го ремонтира мога да му го дам за 60 лева. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|