Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам стар лаптоп

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Velkov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-ж.к.Люлин 3

МнениеПуснато на: Нед Окт 20, 2013 19:27    Заглавие: Продавам стар лаптоп Отговорете с цитат

Продавам доста стар лаптоп,които наскоро го намерих в дрешника.Преди доста време бяха ми го докарали от чужбина.Не съм го ползвал въобще.
Машината е модел GERICOM 2660 HUMEMRR FX5600
Процесор Intel Pentium 4A 2.6Mhz
Ram памет 128mB PC2100 DDR sdram
HDD 57 GB
Video:FX5600
CD-R
НЯМА Wi-Fi естествено,но може да му се добави USB WI-FI
Дисплей 15,1 инча
Има на него инсталиран Windows XP SP2.Сигурно е лицензиран,защото на задния капак има залепен стикер с кей също така има и лепенка на предния панел.

Има само един проблем,които се вижда и на снимките.Дисплея не РАБОТИ ДОБРЕ !!!!! Има някакви вертикални цветни кубчета които се движат от горе на долу по целия екран.
Каква е причината за този проблем,НЕ ЗНАМ и не ме интересува защото не ми се занимава с ремонти.Не съм го отварял !!!
Също така не разполага с зарядно,но го заредих с едно зарядно от Asus 19V 4.7A Батерията не знам колко държи!! Тя е вградена вътре и не може да се извади без да се свали целия заден капак.

Външния му вид не е добър.Горния капак на матрицата е матирал и нажулен,но от страната на клавиатурата е като нов.
Разполага с CD устройство,което е най готино от цялата машина.Поема дисковете като автомобилен касетофон (не е с излизащо гнездо като при съвременните )

Ето и реални снимки http://www.album.bg/bobivelkov12/

Начин за връзка с мен:На лични !
Намира се в София но мога да пращам и по "Еконт"

Лаптоп ми пречи и не ми върши никаква работа,на някои ако му трябва за части или да го ремонтира мога да му го дам за 60 лева.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети