|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
malkoto_jivotno Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 13, 2013 18:47 Заглавие: Копувам 15" ЛСД матрица за ТВ Филипс |
|
|
Копувам въпросната матрица или продавам телевизора без нея за части,на телевизора няма модел,на самата матрица пише следните неща:
IDM5B51S01073 QD15XL16 REV:02 QUANTA DISPLAY INC.(LK11)
RATING:5V 430mA(550max)
NOV 2005
При интерес мога да пратя и снимки по имейл.Това са характеристиките на матрицата ако някой я има или мисли,че има такава която да може да се сложи на телевизора да ми пише тука,да ми звънне на тел.0898717050-Янко или да прати имейл на [email protected].От Варна съм,но се интересувам и оферти с куриер.На отзовалите се благодаря предварително
Думата "купувам" не се пише така!И коя друга да може се сложи?Това да не е дърводелска работа-да хванеш каква да е дъска и да я сложиш на мястото на счупеното!?А като продаваш нещо му пиши цена! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|