| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivo7676 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2013 16:58 Заглавие: подсилен кучегон |
|
|
Привет на всички участници във форума.
Искам да ви помоля за идеи и решения относно проблема ми. Въпроса ми е --- от къде мога да си набавя един подсилен кучегон, може ли някой да го направи? Естествено срещу заплащане.Проблема е следния. Пред блока има няколко бездомни кучета , които ги храни един съсед / Разговорите и предупрежденията към въпросния съсед са абсолютно безрезултатни / , проблема е че почти през цялата нощт кучетата лаят и вдигат целия блок на крак /както се казва/ и нали се сещате как се чувства човек на другия ден , недоспал след като няколко пъти през нощта е буден от кучешки лай. Познанията ми относно електрониката не са никак много, даже почти никакви. Моля, не би ли могъл някой да направи или поръча такъв мощен кучегон, разбира се абсолютно всички разходи са за моя сметка, важното е да е ефективен този модифициран/мощен кучегон. Аз съм на 6ет. а въпросните псета са пред блока, което по права линия/и явна видимост/ е около 60м. Дали въобще има такъв кучегон, който от такова разстояние да се чува от кучетата и да ги гони. Идеята е да е вкл. известно време през нощта и да държи на далеч въпросните псета. През деня най вероятно няма да се ползва.
Моля помагайте.
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Пулевски Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2013 21:32 Заглавие: |
|
|
Разстоянието е голямо, пък и псетата привикват със сигнала...
Потърси службата по контрол на бездомните кучета.
Тяхна работа е да ги приберат цивилизовано.
Кучегона няма да ти свърши работа... _________________ Токо Йока... |
|
|
 |
ivo7676 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 19, 2013 9:42 Заглавие: |
|
|
| Информирал съм службата за безстопанствени животни, те дойдоха взеха ги и пак ги върнаха, наколко пъти съм разговарял с тях по въпроса с лаенето, но те вдигат ръце нищо неможели да направят.ОК хубаво ама те са по цяла нощ на вън и лаят по които минава, особенно сутрин към 5- 6часа когато хората отиват на работа. Шума от техния лай започва да влиае на психиката ни, това вече продължава месеци на ред /лятото не съм отваряли прозорците през нощта само и само да не ги чувам/. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
al_at Опитен потребител

|
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 20, 2013 18:35 Заглавие: |
|
|
| Идва Нова година! Пиратки на корем. Няма нищо по ефективно от пиратка сред група помияри. След всяко събиране, нова. Така докато не се разкарат! |
|
|
 |
|