Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос относно клавиатура и USB

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ianiovski
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 30, 2013 19:34    Заглавие: Въпрос относно клавиатура и USB Отговорете с цитат

Тук от известно време забелязвам ,че диода на Num LOCK-а както си свети и за част от секундата изгасва и пак светва за 1 седмица 2 пъти го забелязах,че направи така. Клавиатурата е с USB и е няква евтина за 15 лв с доста допълнителни копчета имам я от 2 години . Обаче когато е изгасвал диода на колонките на компютъра не се е чувал звук от изваждане и вкарване на USB, ако самото USB нещо прекъсва или си прави тъшак .

P.S. 1 Разбрах от къде идва проблема, от захранващият кабел на монитора не беше хубаво вкаран в буксата и "препукваше" ток и от там се бъгваше УСБ-то и се изкл. лампичката ,дори като размърдах кабела клавиатурата спря да работи . Вкарах захранващият кабел плътно в монитора и рестартирах компа ,прихвана си клавиатурата и ще видим дали пак ще има някакъв проблем .

P.S. 2 При светване на луминисцентната лампа на терасата ,която ми се намира до стаята, така ми изгасва диода и пак светва и то не всеки път. Явно стават някви токови смущения .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети