Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

"Всемогъщият модератор"

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
yossta
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 06, 2014 18:43    Заглавие: "Всемогъщият модератор" Отговорете с цитат

За пореден път се убеждавам че има доста сериозно изнервени хора по форумите па и модератори/администратори даже.

http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?p=428929#428929

А аз просто исках да разбера дали не е някой дефект към който да се насоча веднага а не да разглобявам целият ресивър.
Чак пък и заключване на темата да не може никой да отговори.....
Абе както и да е нямам проблем с това.По скоро човека с червените буквички има проблем но си е негов! Smile
Успешна 2014 на всички
пп:Са ше ме баннат изхвърлят или не знам какво още..... хехехе

Exclamation Arrow
И тоя дефект като как ще се разбере?Щото аз знам че от веки веков диагностиката на електронна апаратура се извършва с измерване и пускане на осцилоскопа и мултицета.А не с готови рецепти-"смени тва и тва и ще се оправи".Това не е правене на баница.Подобни теми-"уреда у дома прати така и така-някой сблъсквал ли се е със същото" са меко казано тъпи.В уред със няколко блока и няколко хиляди елемента,нали се сещаш че дори и някой да се е сблъсквал със уред със същите симптоми-то вероятността и причината да е била същата е неголяма.
Кой какви проблеми има,кой е нервен и кой спокоен не ти е работа да философстваш!За поста си получаваш и официално предупреждение

"ДЕФЕКТ" в даден продукт или серия означава 90% една и съща повреда И точно за това питах АЗ!!! Мога да Ви дам и пример със следващият модел ... 609 който има проблем с кондензаторите на HDMI блока и проблема е един и същи при цялата серия, господине или госпожо (не знам как да се обръщам към Вас понеже сте се скрили зад червените буквички в собственият ми пост.
Ако бяхте ми отговорили нормално най вероятно този отговор щеше да е на ЛС а не да занмавам всички тук.... да не говорим че ми заключцате темите та да не може никой да отговори и само вашето мнение с ЧЕРВЕНИ буквички да се вижда ....
Не ви познавам както и Вие мен за да ме учите кое с какво се мери как става Ако не заключвате темите всеки път след като сте критикували някой най вероятно може и вие да отнесете малко критика от трето четвърто и т.н. лице от която и вие да се поучите ако сметнете за добре!

пп: За 4 години това ми беше петото мнение и според Вас дали ме интересува особенно предупреждението Ви?
Време е да си вземете хапчетата и да спрете да се мислите за велики като имате право да забранявате разни неща във форума А!И не се обиждайте Smile Аз нищо не споменавам нищо за това че ме нарекохте тъп/Smile
Няма как да се обидя от някой дето се крие зад модераторските си права и дори не мога на лично да му напиша всичко това защото е мишка и не змнам кой е!Сега спокойно може да ме баннете за винаги господин-жо правосъдие на форума! Smile

Exclamation Arrow Явно няма да се спреш с цирковата дейност,така че участието ти тук закономерно приключва Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети