|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
PLEVEN76 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 07, 2014 16:21 Заглавие: Изкупувам счупени, повредени или неработещи лаптопи |
|
|
Купувам НЕработещи лаптопи - с повредена дънна платка, счупена матрица и др.
По-висока цена за лаптопи, при които не са правени опити за ремонт и са пълна окомплектовка - без липсващи части, със зарядно у-во.
Ориентировъчни цени за средностатистически модели с повредени дънни платки или видеокарти, като всичко останало е здраво и не липсват части:
- 15.4" , 14.1"(16:10)модели - 100-140лв.
- 15.6" , 14"(16:9) модели - 140-200лв.
Важно: За оферта с точна цена, Ще отговарям само на предложения с точен модел на лаптопа(пише го от долната страна), параметри(хард диск, процесор и RAM памет), състояние(техническо и козметично), липсващи части, окомплектовка и т.н. За неработещите лаптопи - какви са симптомите. Няма да отговарям на съобщения от сорта на "Имам един лаптоп Тошиба, колко мога да получа за него?".
Много стари модели, както и лаптопи в окаяно състояние не ме интересуват
Последната промяна е направена от PLEVEN76 на Сря Яну 08, 2014 14:04; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 07, 2014 16:52 Заглавие: |
|
|
Бях ненужно груб. Съжалявам. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!!
Последната промяна е направена от Jet на Сря Яну 08, 2014 9:19; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
PLEVEN76 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 07, 2014 17:05 Заглавие: |
|
|
има телефони или л,с казвате какво продавате казвам ви колко давам ако ви устроива го пращате какво толкова не можете да разберете
Не се отговаря с този бутон  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 07, 2014 17:13 Заглавие: |
|
|
| Jet написа: | | Имам някакъв проблем и не виждам написаните ориентировъчни цени. Виждам само две чертички. |
НЕ е и длъжен да дава.Правилата за ясно обявени цени важат само при продажба.
| Jet написа: |
А съвсем отделен въпрос е, че ако ви изпратя нещо, вие ще го получите от куриера едва след като го заплатите. |
Също не е задължително.Еконт поне предлагат опции за преглед,тест до 15минути и т.н.Не че може да се тества дисплей за 15минути примерно щото трябва да намериш и на какво да го тестваш....
| Jet написа: |
Варианта да ви изпратя нещо, да заплатите транспорта му, и да чакам ... хич не ми харесва. |
Това предлага автора.Като не те устройват правилата му-няма да му продаваш и точка...
Айде стига сте чесали копчетата и двамата.Ако има някой да предлага нещо на автора-на ПМ,мейл и т.н.Няма нужда да превръщаме темата в биташка сергия с дебати за всякакви вехтории-тва имам искаш ли го,колко даваш за него и т.н. дебати заради които темата да стърчи вечно най-отгоре в раздела. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|