Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с CD Clarion CZ501E

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Сря Яну 08, 2014 23:45    Заглавие: Проблем с CD Clarion CZ501E Отговорете с цитат

Cd то е на няколко месеца и до момента си работеше без забележки. Но един ден когато го пуснах ми се стори много странен звука (наподобява издънени говорители). Всъщност те са 4 баса 8" Radimex 4ом през филтри и т.н. свързани на всеки канал по един.
Проблема обаче за жалост не е от тях тъй като се проявява на всеки един от каналите по отделно и предимно когато е усилено над половината.
CD то си е в гаранция тия дни ако ми остане време ще им го пратя но искам да попитам при някой случвало ли се е нещо подобно тъй като при моята скромна практика подобно нещо не бях виждал.
Слагах друго CD в колата и си свиреше без забележки. Дефекта се проявява и на USB и през Bluetooth-a ( на радио и на цд не съм го пускал).
Ресетвах го на заводски настройки и пак е така. Има дни когато не го прави изобщо.

Exclamation Arrow Какъв е смисъла от тая тема?Неоформена съгласно правилата,не е и отворен уреда,не е измерено и проверено нищо(като гледам нямаш и намерение да го правиш).Какво-дори и някой да се е сблъсквал-каква е гаранцията че при твоя случай причината е същата!?Имаш се гаранция-карай си го на сервиз!Там ще го поправят или подменят с друго Exclamation
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети