|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
brangata Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 19, 2014 17:44 Заглавие: Декодер Hitachi HDR-255 |
|
|
Колеги имам проблем донесох си от Англия два декодера единият Хитачи другият е по обикновен но на двата ми дава че нее включена антената.Какво се прави ?
По какво сме "колеги"?И за тебе правила за оформяне на тема няма ли?И веднага се пляска в ремонтния раздел!Айде стига сте го замърсявали при положение че не сте техници

Последната промяна е направена от brangata на Пон Яну 20, 2014 18:26; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rondo1980 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 19, 2014 17:55 Заглавие: |
|
|
| В България цифровата ефирна е на MPEG4 ,тези приемници потдържат ли го ,понеже са от англия ,там са на MPEG2 стандарта . |
|
|
 |
brangata Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 20, 2014 18:34 Заглавие: Re: Декодер Hitachi HDR-255 |
|
|
Прочетох правилата на форума, освен че съм я сложил в ремонтният раздел друга грешка не видях. А и от къде знаеш че не съм техник, познаваме ли се или имаш дарба ?
Айде стига си философствал,още повече че това не е единственото ти писание което е в разрез с правилата(другите просто бяха поизтрити).И заглавието кой ще ти го оформи съгласно правилата?На втория пост дето те питаха нещо-кой ще отговори?И не е нужно да познавам някого за да претегля колко са му познанията.А и никой не е длъжен да чете глупостите за "по-обикновения ти декодер".Подобни писания за декодера на "дедушка на деревне" тук не се толерират!Като те мързи да пишеш-повикай някой който разбира  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|