Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Потенциометър за касетефон на Audi а6 1.9 TDI 1999 г.

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Smock123
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: KUBRAT

МнениеПуснато на: Чет Яну 30, 2014 12:44    Заглавие: Потенциометър за касетефон на Audi а6 1.9 TDI 1999 г. Отговорете с цитат

Здравйте, имам малък проблем... Търся потенциометър за "Заглавието", но немога да я намеря търсих къде ли не... Ако някой знае наименованието на потенциометъра много Ви моля да ми кажете серия, модел каквото и да е само да я намеря. Касетофона е Blaupunkt Audi Concert пише на нея .. и така ако ви трябва още подробности пишете в темицката. Мерси много !

Exclamation Arrow Аман от безсмислени теми!Къде си тръгнал да го търсиш като грам си нямаш понятие от електроника!?Занес го на сервиз-там ще си намерят каквото им е нужно.И да ти имам "грамотното" писане.Вече и родовете почнахте да бъркате Exclamation
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети