|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2014 17:02 Заглавие: Висококачествен ZIF Socket |
|
|
--Здравейте, ако съм поставил темата на неправилно мястоп моля да бъде преместена!
-А въпросът ми е Откъде мога да поръчам и закупя висококачественни (със позлатени контакти)ZIF цокли за Програматор! 48 пинов и 16 пинов.
Знам че са скъпи , номи омръзна да сменям, след 5-6 защипвания и става лошо, особенно със сините или зелените ментаци на "3М" със изглеждащо никелирани контакти, или китайските им аналози .
_Ако някой знае къде тук в БГ. мога да намеря,моля да помага.
Иначе през ибей и т.н. процедурата ми е ясна, ..не ми се става вносител  _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2014 18:16 Заглавие: |
|
|
Звънни във Футурел : http://www.futurel.bg
Ако нямат попитай да ти доставят. 48 пиновия беше около 35 лв, но си заслужава всяка стотинка. _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|