| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dobrin_67 Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2014 14:22 Заглавие: |
|
|
Мога да предложа нови и с S и без S накрая.Цените са ти на лични.
Принципно никъде не виждам двата да са дадени като аналози един на друг.Лично не съм сменял,но мисля че и без буква ще стане. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Вто Мар 04, 2014 15:36; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
motiff Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2014 17:06 Заглавие: |
|
|
Целта на питането ми е ако някой ги е заменял и е на 100% сигурен дали става замяната или не. Ако става да отивам до най близкия магазин и да не се занимавам с поръчки куриери и т.н. За съжаление посочените фирми нямат магазини в Бургас.
Добре де-кво повече искаш?Казах ти вече че никъде не пише двата чипа да са аналози.А като никой не е сменял можем да повикаме неволята и да вземем да помислим малко-да разгърнем мануала,и даташийта на чипа без буква и да видим че изводите съвпадат,омовете товар за които са предвидени-също,захранването обаче е на ръба.Ама това трябва да го свърши някой друг нали!?Изводите може да си ги направи всеки сам,дали ще работи и колко.Още повече че никой не може да знае кво мислиш да сложиш-и ако за оригинален чип на Sanyo въпросното захранване че е на макс-едва ли ще е някакъв проблем,то някое китайско дръвче може да изгори още с пускането  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2014 18:19 Заглавие: |
|
|
| Колега Bojilov не виждам нищо лошо в това ако някой го е правил да сподели. В крайна сметка за това сме колеги. Благодаря за отделеното внимание все пак. |
|
|
 |
|