| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2014 13:16 Заглавие: Сат. Ресивър Opticum HD X110P свети ASH |
|
|
| Приемника е "утрепан" с грешен софт от флашка, но не знам как да се върже с компютър и да се префлашне, на едно място по руските бяха писали , че е със SPI памет , но тук виждам само една в BGA корпус. Дайте някакви идеи има ли начин през USB порта , или нещо Season интерфейс да се презапише наново. Благодаря ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
audiohack Опитен потребител

Регистриран на: 03 Апр 2008 Мнения: 151 Местожителство: Благоевград
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2014 16:45 Заглавие: |
|
|
Това май е с Ali3606, няма ли по латката нещо за RS232 връзка? Някои от Ariva приемниците правят тази грешка и през RS се възтановяват без проблем.
Ако искаш плясни една снимка на платката, че не ми е попадал такъв. _________________ "Всичко си има обяснение, но човек не може да знае всичко!" |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2014 7:00 Заглавие: |
|
|
| Че е с ALi3606 и аз така мисля , процесора е с радиатор , но на един работещ в инфото май го дава този. Добре де , ако намеря RS порт на дъното ще е хубаво, но с какъв софт се качва, нещо не намирам никъде писано , да не би да се ползва просто Hyper terminal-a ? |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2014 12:25 Заглавие: |
|
|
| По-скоро с EJTAG. Виж тук. |
|
|
 |
audiohack Опитен потребител

Регистриран на: 03 Апр 2008 Мнения: 151 Местожителство: Благоевград
|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2014 17:10 Заглавие: |
|
|
Ако намериш сериен порт може да се пробваш както подсказах с програмка от FERGUSON или NEXT. _________________ "Всичко си има обяснение, но човек не може да знае всичко!" |
|
|
 |
|