|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
djstef_x Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2014 15:31 Заглавие: Продавам припой,кондензатори,трансформатори,захранвания и др |
|
|
Правих разчистване на вилата, и се натъкнах на доста стари електро части и елементи. За по-подробни снимки тук
http://bazar.bg/ads/user/560756
1. Електромотори, единият е от грамофон, другият от принтер. Останалите два не помня от какво съм ги свалял - 8 лв. за всички
2. Стари руски и български кондензатори, различни видове. Всички са на снимката, като тегло са над 2 кг. - 10 лв за всички
3. Компютърни компоненти от много стари машини:
4 бр. колонки за компютър, едната комплект със светодиоди и копчета
15тина джъмпера
3 бр. задни ламаринки за дънни платки, и пет ламаринки за PCI слотове
2 бр. S-Video кабели по около метър
1 бр. преходник S-Video към чинч за телевизор
3 бр. E-SATA захранващи кабели - нови
1 бр. кабел за модем - нов
5-6 бр. преходници за захранване на вентилатори
1 PCI панел с копче за спиране/пускане на вентилатор или друго устройство
2 копчета за рестарт и спиране/пускане със светодиоди
Други светодиоди и копчета от по-стари компютри, единият с метална ключалка
1 бр. температурен сензор от Cooler Master охлаждащ контролен панел
3 бр. кабели за звук
И най-забавното - панел от стар компютър със светодиоди и копче TURBO, от преди 20тина години
Всички за 15 лв. Другите снимки в линка най-отгоре
4. 30 бр. IDE ATA лентови кабели, най-различни видове, има и такива от много стари компютри, има и чисто нови неизползвани. 12 лв за всички
5. Радиатори от стари и не толкова стари компютри, Продавам ги в комплект. Задрасканите вече са продадени. 8 лв. за всички
6. Безоловен припой (калай за запояване) 2 кг за 70 лв.
SN99.3CU0.7
Тип: Безоловен
Диаметър: 2.0мм
Калай: 99.3%
Мед: 0.7%
Флюс: 3%
Температура на запояване: 255 - 265° C. Теглото е 2 кг, мерено е с кантарче. Цената е много изгодна в сравнение с друг тинол със същите характеристики в магазинната мрежа. Продава се, защото не ми трябва - запоявам нещо веднъж на високосна година, и 2 кг. ми е множко
7. стари руски и български трансформатори, различни видове. Всички са на снимката, като тегло са над 3 кг. Характеристики не знам, на някои от тях пише някъкви неща. 10 лв за всички
8. 100W захранващ блок само за 10 лв. Свалих го от стар японски принтер STAR, модел SG-15. Със кабел, трансформатор и блок. Пълен комплект.
9. 9 броя компютърни захранвания, някои много стари, други не чак толкова. Не знам дали работят или не, не съм ги тествал, приемам че не работят и затова цената е такава. Забележката им е че на всичките са им свалени вентилаторите, защото ми трябваха за друго. Всичко останало си е по тях - кабели, транзистори, платки. Продават се всички заедно. 10 лв. за всичките 9 захранвания. Снимки тук: [url=http://prodavalnik.com/nova-tsena---9-broya-zahranvaniya-samo-za-10-lv-i46765263]
Продавам и още флопита от стари компютри, много различни кабели и такива неща... снимки и информация в линка най-отгоре
За допълнителна информация:
e-mail: [email protected]
GSM: 0883/31 63 98
Стефан Стаменов
Нещата са в София. За страната: Еконт -20%
Последната промяна е направена от djstef_x на Нед Апр 13, 2014 8:48; мнението е било променяно общо 6 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
djstef_x Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2014 8:14 Заглавие: |
|
|
| UP |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|