Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Помощ от Божилов

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fikret
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Апр 24, 2014 9:26    Заглавие: Помощ от Божилов Отговорете с цитат

Bojilov написа:
fikret,на кой ква глава му е паднала-никой от подскачащите тук в темата не е баннат.
Благодаря и за личните квалификации и призивите да бъда наказан.Подобават като за човек на който съм му помагал десетки пъти.

Ето как помагаш.
Отговорете на съобщението Форум за електроника Форуми
Входящи :: Съобщение
От: Bojilov
До: fikret
Пуснато на: Пет,21 Юни 2013,10:12
Заглавие: Re: Платка или IN1M101 продаваш Отговорете с цитат на съобщението
fikret написа:
На какви цени.

Кво си ми се домъкнал па ти бе????Така случайно да ти е идвало на акъла че щом съм писал значи ще ти се отговори и без да ми напираш на ПМ бе??Така да четеш случайно кво ми пише в подписа???А бе???Да ти купим едни очила,сакаш ли????
Постарай се повече от твоята особа да НЕ получавам лични съобщения по никакъв повод!!!
Кога ще ти изпратя цена си е лично моя работа.Кат много бързаш-магазини бол!!!!
И ти кога ще се научиш като комуникираш с непознати да ползваш думичките "Добър ден","Здравейте" или ти липсват първите седем години когато се учат тези неща??
Изчезни!!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Апр 24, 2014 9:39    Заглавие: Отговорете с цитат

В подписа ми достатъчно ясно пише,ако на някой не му е отговорено на секундата,то ще си получи офертата малко по-късно.Рядко съм забавил някой с офертата му повече от час-два.И никой досега не се е случило да не си получи офертата.Ако за някой е жизненоважно че му се е наложило да почака малко-то има и други магазини в страната,има и много други потребители тук които отговарят-не съм само аз.Кат толкова много бърза-ше си го вземе от другъде и толкоз.Аз не бързам за никъде...
Колкото до поздравяването-по планините скитам редовно-срещали са ме и хора дето имат пари да ни купят и продадат всички тук,срещали са ме и прости кравари и цигани-боровинкаджии.Всички като те подминат казват "добър ден" или "здравейте".Ако на теб ти липсват първите седем години и вашите не са те научили да поздравяваш-проблема си е твой.Както и самия аз,когато комуникирам с някой тук поздравявам.Мисля че това ни различава от ония дето са живяли по пещерите.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети