|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 9:59 Заглавие: защо получих БАН |
|
|
| И за какво беше бана Защото ти казах истината в очите ли Наистина си дребна душица Това го приеми като обида |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 10:50 Заглавие: |
|
|
Бана беше за системното ти заяждане,заплахи,лични квалификации и т.н.Имаш отправено и предупреждение преди това.
Оторизиран сервиз си на LG и много добре знаеш че теми в които няма упоменат партиден номер и/или суфикс-код на апарата при тази марка са лишени от всякакъв смисъл.Нека не обръщаме форума на говорилня,нека не го обръщаме и на бунище.Тук сме техници-нека пишем така както подобава на технически грамотни люде.И без това тук остана единственото място в българското интернет пространство,което все още поддържа някакво ниво и не е налазено от профанщина и домашни ръчкатели.
Нямам никакво намерение да банвам хора.Но и не мисля да търпя да ме наричат публично-луд,болен и всякак,да ме заплашват кво щяло да ми се случи и т.н..Нямам и претенциите да съм обичан тук от всички.Така или иначе аз модерирам май най-често тук и е нормално доста хора да ме недолюбват.
Не мога да разбира и защо скачаш.Изтрил съм ти един пост който си беше откровено лигавене и това е огроооомния проблем.Айде няма нужда да драматизираш чак толкова нещата.Така или иначе си му писал и на лични.
Тоест-разбирам-от откровена злоба и желание да ме очерниш.Само че не разбрах защо!?Винаги съм те считал за приятел,идвал си у дома-посрещнал съм те като приятел,почерпил съм те и съм те нагостил.Така ли беше?Че винаги когато си ми звънял за акъл съм ти помогнал с каквото мога.Така ли беше?
И сега съм преценил че един твой пост е лигавене и съм го изтрил.И това е голямото ми прегрешение.Ми хубаво-така да бъде.Щом това е начина да си изкажеш благодарността.Не ми остава нищо друго освен да ти простя за поведението,щото май наистина на моменти не знаеш какво вършиш...
Бана ще ти го махна след няколко дни...
P.S.Ще си позволя да цитирам и тихия глас на истината,която от шумотевицата на няколко злобно грачещи потребители не може да се чуе-
| emoome написа: | Здравей!
След и по време на всичко, що се е изляло тука, и има да се лее, считам, че си прав и те подкрепям в спазването на правилата на нашия форум! Поне в случая! Следя тематиката не само тук, вероятно знаеш още къде ...
Където не съм бил съгласен с тебе си го разбрал!
Мнението ми няма кой знае каква стойност за пред останалите участници тука, затова и се въздържам да го публикувам където и да е. Щото най-много да си навлека гнева на неколцината "професионалисти" ...
И никога публично не бих се обърнал към някого с : "Румене" , "Божиле" и т.н.
Писах на "ти" с Уважение !
Емо |
Хайде-вече имате един враг вповече срещу който да кълнете. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|