|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 12:21 Заглавие: БАН за какво? |
|
|
| Моля модератора Божилов да обоснове защо ми е наложил БАН в ТОЗИ форум, за писано от мен в ДРУГ форум?!? И нека бъде така добър да остави поне една тема отключена, за да може все пак да отговаряме на нападките от негова страна. Така диалог няма. Има само монолог от негова страна. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 12:27 Заглавие: |
|
|
И като си баннат-как пишеш тук?
Наложил съм ти предупреждение за обидни реплики.
И ти какво смяташ-че можеш да обиждаш хората някъде другъде и да идваш тук ни лук ял,ни лук мирисал.Имай поне малко доблест и си носи отговорност за това което си казал!Така е по мъжки... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 12:51 Заглавие: |
|
|
Моля всички да успокоят топката.
Обидни квалификации не са допустими нито публично, нито на лични съобщения.
Не е допустимо и публичното обсъждане на модераторски действия.
Ако някой не е доволен от нещо - има модератори. Ако не е доволен и от тях - има администратор, фурумът си е негов. Има достатъчно начини за контакт, виждат се в профила на всеки.
Който иска повече - има разни духовни лица от Ватикана и арменското вероизповедание.
Май отдавна сме минали тинейджърска възраст, а и още не е дошло времето на дамаджаната.  _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|