Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

В каква посока отива форума ?

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Чет Апр 24, 2014 15:00    Заглавие: В каква посока отива форума ? Отговорете с цитат

От два дни форума ври и кипи и на когото не му изнася слага катинари и праща темите в кошчето.Дайте възможност поне в една тема хората да си кажат мнението . Sad

Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Апр 24, 2014 15:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Това ли мнение да си изказвате-
Цитат:
zapad написа:
Смешник...хуй

old4 написа:
мутра...мърлЮ смешник...филипополус е същия мухляр като Божилов

toxy написа:
откровени простаци със сериозни психиатрични диагнози. Този човек се нуждае от спешна психиатрична намеса.Това е комплексар, лицемер от високо ниво. Вероятно му липсват първите седем години или е имал тежко детство. Подлец и лъжец от класа. Не разчитайте на чичко Ф..офф , върти опашка е, такива ми са наблюденията.

Пампоров написа:
мекере

Коцев написа:
цирей

Tishan написа:
ЛАЙНЯР

Не,мерси!
Очевидно няма да се спрете,а Филипов вече предупреди нещо.Получаваш едноседмичен бан.Не мога да разбера ща ме карате да процедирам с лошото,но така да е...
Специално пък на тебе никога нищо не съм ти трил или местил в този форум и никога не съм ти правил забележки.И ти си ми идвал на гости и съм те посрещнал у дома като приятел.Благодаря за милите обръщения към мене които си ми дал в знак на благодарност:
Коцев написа:
цирей...мишьок

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети