|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 15:00 Заглавие: В каква посока отива форума ? |
|
|
От два дни форума ври и кипи и на когото не му изнася слага катинари и праща темите в кошчето.Дайте възможност поне в една тема хората да си кажат мнението .
 _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 15:05 Заглавие: |
|
|
Това ли мнение да си изказвате-
| Цитат: | | zapad написа: | | Смешник...хуй |
| old4 написа: | | мутра...мърлЮ смешник...филипополус е същия мухляр като Божилов |
| toxy написа: | | откровени простаци със сериозни психиатрични диагнози. Този човек се нуждае от спешна психиатрична намеса.Това е комплексар, лицемер от високо ниво. Вероятно му липсват първите седем години или е имал тежко детство. Подлец и лъжец от класа. Не разчитайте на чичко Ф..офф , върти опашка е, такива ми са наблюденията. |
|
Не,мерси!
Очевидно няма да се спрете,а Филипов вече предупреди нещо.Получаваш едноседмичен бан.Не мога да разбера ща ме карате да процедирам с лошото,но така да е...
Специално пък на тебе никога нищо не съм ти трил или местил в този форум и никога не съм ти правил забележки.И ти си ми идвал на гости и съм те посрещнал у дома като приятел.Благодаря за милите обръщения към мене които си ми дал в знак на благодарност:
| Коцев написа: | | цирей...мишьок |
_________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|