|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 14, 2014 11:19 Заглавие: Gran Prix STV 70-205FST PT200 търся схема или сервизно. |
|
|
Днес-утре трябва да се занимая с това животно. Състава му не мога да напиша преди да го отворя (ще редактирам поста като имам състава). Телевизора има два различни дефекта и без схема едва ли ще стане от раз.
Търсих всичко, което се сетих - цялото име, части от него, само PT200... но схема така и не намерих. Само едно сервизно описание, в което сяхаш принципните схеми са махнати, или никога не ги е имало. Даже и при руснаците аз не успях да открия.
Не твърдя, че няма - аз не намерих.
Шасито много прилича на ТОВА... но е с три скарта, а на това на снимката виждам само два.
Благодаря предварително за всяко инфо.
Не знам къде и как си търсил но на мене ми отне 10секунди да намеря:
това
това
това
това
това
това
това
И очевидно си има и схеми и всичко  _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|