|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2014 13:54 Заглавие: TVDVD Durabrand DCT1481 сервиз + ДУ |
|
|
Комбо TV + DVD от Англия.
TDA9381PS/N3/2/1741
Беше само на I.
Като се поразрових: В сервиз с бутон Install от Philips.
Звуковите стандарти се появиха като просто промених опция 3 от 67 на 243. Дали е правилната стойност, не знам.
Има проблем с регулацията на звука. На 0 няма и на всичко друго гърми на макс. Та ми трябва нужната опция. Така беше, не е от промяната.
И някакво актуално и намираемо дистанционно има ли? Някога RC е дал картинка при руснаците
TV част е по протокол PHilips, a DVD - по NEC _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stoyangeo Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2014 17:21 Заглавие: |
|
|
Скоро правих такова.При мен проблема с регулацията на звука стана като инициализирах(без да искам) паметта.За съжаление се наложи да запиша дъмп от интернет.
http://archive.espec.ws/section775/file20087.html |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2014 18:13 Заглавие: |
|
|
За телевизионната част сравнително добре ще се справят дистанционни от типа на FRC2083, 2084.
Има една особена комада за "-/--/---" която ще липсва при тях.
DVD частта на въпросното изделие е абсолютно недоклатена като софтуер при декодирането на дистанционното.
Чува невъобразимо количество адреси в рамките на въпросния протокол, като командите при различните адреси които се интерпретират по един и същ начин не винаги съвпадат. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2014 18:32 Заглавие: |
|
|
Като си поиграх:
Регулацията на звука излезе в Op1 - беше 63 и го направих на 64. Иначе в менюто имаше допълнителни точки за SubWoofer и т.н.
Системите на звука са в Op3
b7 - M
b6 - I
b5 - BG
b4 - DK
Ако са избрани повече от 1 в менюто излиза допълнителен ред за избор.
В Op4 са езиците:
b7 - Рус
b6 - Fra
b5 - Ita
b4 - Ger
b3 - Turk
b2 - Arab (не ги знам кои точно са)
b1 - Arab (не ги знам кои точно са)
b0 - Eng
Та засега го оставих на опции 64, 146, 51, 129, 184, 0
И памет за архива. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|