| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nik61 Гост
|
Пуснато на: Съб Авг 27, 2005 8:08 Заглавие: Механика за видео |
|
|
| Здравейте! Ако някой има механика за VCR Mitsubishi HS M18 / предполагам, че на други модели Mitsubishi e същата/, нека се обади да се споразумеем. E-mail: [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 27, 2005 18:55 Заглавие: Re: Механика за видео |
|
|
| Nik61 написа: | | Здравейте! Ако някой има механика за VCR Mitsubishi HS M18 / предполагам, че на други модели Mitsubishi e същата/, нека се обади да се споразумеем. E-mail: [email protected] |
Аз имам цяло работещо видео Mitsubishi NS-E51 Stereo, с повредена глава. Ако мислиш, че механиката е същата, имаш го. Цената ще е символична. |
|
|
 |
Nik61 Нов потребител

Регистриран на: 27 Авг 2005 Мнения: 11 Местожителство: G.Oriahovitza
|
Пуснато на: Съб Авг 27, 2005 20:59 Заглавие: |
|
|
Искрено благодаря за предложението. Ще поразровя из Net-a за информация относно механиките. Ако не намеря нищо, ще направя снимка на моята механика и ще ви я покажа. Навярно сте доста по-квалифициран от мен и ще прецените дали са съвместими. _________________ Усмихни се, утре може да е по-добре! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 27, 2005 22:48 Заглавие: |
|
|
| Nik61 написа: | | Искрено благодаря за предложението. Ще поразровя из Net-a за информация относно механиките. Ако не намеря нищо, ще направя снимка на моята механика и ще ви я покажа. Навярно сте доста по-квалифициран от мен и ще прецените дали са съвместими. |
Цялата механика ли е за смяна, или ти трябва точно определена част?
Аз също мога да снимам механиката, която имам и да ти я изпратя. |
|
|
 |
Nik61 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 28, 2005 8:11 Заглавие: |
|
|
Има повреди в контейнера, който приема касетата. Също е износена една рейка, която задвижва лифта за лентата. Децата ми го "попиляха" преди време и сега искам да го възстановя. Ако ти е възможно пусни на пощата ми 2-3 изгледа на механиката, защото в момента моят цифров фотоапарат не е у нас, а и не е много качествен, фокусира на разстояние по-голямо от 80см. _________________ Усмихни се, утре може да е по-добре! |
|
|
 |
Nik61 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 7:39 Заглавие: |
|
|
Благодаря за снимките. Видимо има различия между двете механики, което може да не е критично, но буди съмнения у мен. При моята двигателчето, което управлява лифта за касетата е отдолу и липсват проводници към основната платка. Всички връзки са изведени директно на платката, която стои вертикално зад барабана с главите. Ще Ви покажа и снимки на моята. Весел и приятен ден! _________________ Усмихни се, утре може да е по-добре! |
|
|
 |
|