Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Watson FA 5329 няма образ.

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Jet
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Авг 01, 2014 11:28    Заглавие: Watson FA 5329 няма образ. Отговорете с цитат

Шасито е 11AK19E3. Растер с обратен ход имам, като вдигна ускоряващото. Напреженията от захранващият блок са в норма. Напреженията на триизводните стабилизатори са в норма.

пп. Вярно е, че и мен ме мори ЕГН-то, и съм започнал леко да недовиждам, но специално си извадих лампата и проследих веригата от 12-то краче, за която пиша, поне три пъти. Сега отивам пак да ги гледам, и ако трябва и лупа ще извадя.

Послеписа се оказа верен - недовиждане или недоглеждане - ефекта е един и същи. След малко ще пиша малко повече подробности. За тези, които сега отварят поста - изтрих глупости, които бях написал поради недоглеждане в платката.

Exclamation Arrow Поредната ти силно безсмислена тема.Няма нищо измерено,няма боднат осцилоскоп да се види кво и докъде влиза/излиза и къде се губи.Аман от тъпи теми в който автора е видял че "всички захранвания са наред", и оттам насетне скръства ръце и почва да обикаля уреда като голям камък.Докато се чудеше може ли тоя чип да работи без захранване(след като три пъти го беше проверил че фабрично си е без захранване Shocked ),поне имаше някакъв съспнес.Сега и това няма,така че катинар!Карай го към близкия сервиз!
P.S.

Jet написа:
и двамата с теб знаем, че не винаги се налага да се стигне до осцилоскопа.

И след тая реплика не ми остава нищо друго освен да възкликна като Моканина...

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети