Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

bluetooth

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tehnica
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ЕЛХОВО

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 21:19    Заглавие: bluetooth Отговорете с цитат

Колеги не мога да намеря програмата с която мобилен телефон в случая sony ericsson т610 играе ролята на дистанционно при връзка bluetooth с компютър.Ако някой знае ще му бъда благодарен да сподели с мен.
vvv13
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Авг 09, 2005 15:08    Заглавие: Re: bluetooth Отговорете с цитат

Колега, тази програма трябва да върви към телефона. Ако още не си се справил - пиши и ще помогна.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
johnv
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 10, 2005 14:24    Заглавие: floAt's Mobile Agent Отговорете с цитат

floAt's Mobile Agent - така се казва програмката
а това е сайта : https://sourceforge.net/projects/fma/

успех Cool
Върнете се в началото
tehnica
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ЕЛХОВО

МнениеПуснато на: Нед Авг 21, 2005 19:07    Заглавие: Re: floAt's Mobile Agent Отговорете с цитат

johnv написа:
floAt's Mobile Agent - така се казва програмката
а това е сайта : https://sourceforge.net/projects/fma/

успех Cool
Колега,кое точно трябва да инсталирам,защото не ми е много ясно.
johnv
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 23, 2005 10:50    Заглавие: re: Отговорете с цитат

значи аз инсталирах това : fma-2.1-beta-2-setup.exe
и това: MobileAgent-2.1-beta-2.zip
(не съм убеден дали второто не е включено в първото)
MobileAgent-а ти следи дали има телефон наоколо. трябва да му кажеш да се свързва на bluetooth-a
на fma също имаше настройки за това към кое устройство да се свързва. добавяш устройството компютър към телефона и телефон към компютър за да могат да имат връзка. питаше и за парола за връзка между двете.
след като телефона и компютъра се намерят пускаш fma и му даваш connect и... от там нататък то изтегля данните от телефона и имаш достъп до различните ресурси от телефона, а на телефона ти се появява меню за различни програми....става като дистанционно на компютъра.
мисля че такава беше последователността, но ако нещо съм пропуснал или объркал....опитай сам. ако не се справиш ще си преинсталирам всичките чудесии и ще го опиша точно как е.
успех Smile
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети