| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 21:19 Заглавие: bluetooth |
|
|
Колеги не мога да намеря програмата с която мобилен телефон в случая sony ericsson т610 играе ролята на дистанционно при връзка bluetooth с компютър.Ако някой знае ще му бъда благодарен да сподели с мен. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vvv13 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2005 15:08 Заглавие: Re: bluetooth |
|
|
| Колега, тази програма трябва да върви към телефона. Ако още не си се справил - пиши и ще помогна. |
|
|
 |
johnv Нов потребител

|
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 21, 2005 19:07 Заглавие: Re: floAt's Mobile Agent |
|
|
Колега,кое точно трябва да инсталирам,защото не ми е много ясно. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
johnv Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2005 10:50 Заглавие: re: |
|
|
значи аз инсталирах това : fma-2.1-beta-2-setup.exe
и това: MobileAgent-2.1-beta-2.zip
(не съм убеден дали второто не е включено в първото)
MobileAgent-а ти следи дали има телефон наоколо. трябва да му кажеш да се свързва на bluetooth-a
на fma също имаше настройки за това към кое устройство да се свързва. добавяш устройството компютър към телефона и телефон към компютър за да могат да имат връзка. питаше и за парола за връзка между двете.
след като телефона и компютъра се намерят пускаш fma и му даваш connect и... от там нататък то изтегля данните от телефона и имаш достъп до различните ресурси от телефона, а на телефона ти се появява меню за различни програми....става като дистанционно на компютъра.
мисля че такава беше последователността, но ако нещо съм пропуснал или объркал....опитай сам. ако не се справиш ще си преинсталирам всичките чудесии и ще го опиша точно как е.
успех  |
|
|
 |
|