|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Alexandro Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2014 10:13 Заглавие: Проблем с Mercedes Audio 10 CD (MF2910) |
|
|
Здравейте,
Разполагам с авто цд радио за Мерцедес MF2910. Всичко си му беше наред последните няколко години, докато не започна един ден да мютва звука, да изпиуква два пъти през колоните на колата и да продължи да си работи. Реших, че вероятно съм натиснал някое копче, докато съм карал и защото не ми се търсеше функцията, просто го рестартирах от буксите.
След като го включих отново, естествено устройството си поиска кода, но за съжаление десният потенциометър не реагира никак и съответно не мога да си вкарам кода.
Обадих се на Тояга и те ме посъветваха да си купя ново, защото на моето му било изгорял процесора. Струва ми се странна тази дистанционна диагностика. Дали някой от вас се е сблъсквал с подобен проблем и има ли решение той? Ще съм благодарен и за някакви контакти на хора с опит в тази сфера в София.
Поздрави. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Alexandro Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2014 10:33 Заглавие: |
|
|
Благодарности на stefp. Съжалявам, че отговарям тук, но поради малък брой мнения, нямам право на ЛС.
Хайде спри се вече,че нещо ми писна да ти чистя безсмислиците!Никой нищо не е длъжен да ти обяснява!Форума си има правила за оформяне на тема и заглавието и!И няма кво да обясняваш че си чел.Не правилата-дори и само стикнатата тема най-отгоре в раздела не си благоволил да прочетеш!
И отделно-къв е смисъла от тая тема?Ако се търси сервиз-си има раздел "Общи приказки"!Отделно там си има и тема със сервизи,която можеше да браузнеш.Ако се търси съвет(а подозирам че е това впредвид раздела в който я беше плеснал)-то темата е безсмислена.И отделно и ти очевидно нямаш необходимото ниво от познания,което е нужно за да мъчиш го ремонтираш сам.
А как да бъде направена регистрацията във форума-НЕ е твоя работа  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|