|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
valioman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 10:32 Заглавие: Търся на Protel 99 SE |
|
|
| PCB designer а замо .Моля който го има да ми го прати акоможе и с крака или кодовете.Предварително благодаря.Ако не е голям може и на [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
key5 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 25, 2005 11:36 Заглавие: |
|
|
Имам го, но около 2год. не го използвам. Той е някъде около 54-57Мб.
Незнам обаче защо ти трябва толкова тежък и капризен професионален софтуер, чиито единствени
предимства са работа в мрежа, администриране на достъпа на твоите 'творения', 3-D на платката /освен достатъчно богатия и капризен по отношение на разкъсани връзки симулатор/. Много по-лек и функционален е 'Proteus' - препоръчвам ти версия '6.2sp5' - за нея паролата е 'EXIDIUM'. Симулаторът му подържа AVR,PIC,Z80,ASM,PASS...
[url][/url] |
|
|
 |
valioman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 25, 2005 12:38 Заглавие: |
|
|
| key5 написа: | Имам го, но около 2год. не го използвам. Той е някъде около 54-57Мб.
Незнам обаче защо ти трябва толкова тежък и капризен професионален софтуер, чиито единствени
предимства са работа в мрежа, администриране на достъпа на твоите 'творения', 3-D на платката /освен достатъчно богатия и капризен по отношение на разкъсани връзки симулатор/. Много по-лек и функционален е 'Proteus' - препоръчвам ти версия '6.2sp5' - за нея паролата е 'EXIDIUM'. Симулаторът му подържа AVR,PIC,Z80,ASM,PASS...
[url][/url] |
Благодаря все пак аз вече преминах на Eagle 4.11 и да ви кажа доста съм доволен само дет още не мога да разбера преди autoroute къде мога да задам дебелината на пистите а то ги праи винаги с големина 0.2 мм ???  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|