Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

съвет за покупка на кинескопен телевизор LG CE-29Q46ET

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tihogr
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 14, 2014 17:13    Заглавие: съвет за покупка на кинескопен телевизор LG CE-29Q46ET Отговорете с цитат

Здравейте,
ще купувам спешно кинескопен телевизор втора ръка и ми изпадна въпросния модел:
LG CE-29Q46ET

Може ли да ми кажете нещо повече за него дали е сполучлив, има ли някакви дефекти, коя година е модела и всичко, което би ми било полезно в случая. Нямам кой знае какви претенции към него просто ми трябва здрав телевизор за да го закарам в провинцията и да се гледат свободните канали с декодер към него.
Благодаря.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Нед Сеп 14, 2014 22:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами гледайте, какъв ти е проблема? Не си казал цената, а дали работи читаво само ти си знаеш. Година на производство и останалите глупости нямат значение. Точно както при автомобилите. Един на 2 години може да е по-раздрънкан и съсипан от друг на 15.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
tihogr
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 14, 2014 23:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Доколкото знам е запазен и в добро състояние според снимките и според продавача. Ще го видя и как дава. Питането ми беше за друго понеже не се намира много инфо за него, ако някой е запознат с този модел дали е сполучлив като модел и после за евентуални ремонти и части за него ще има ли та в този смисъл да не се окаже покупката пари на вятъра дори и да е в добро състояние. Ясно е че нещата са на късмет с тези неща и иска гледане и човек да разбира поне от малко малко. Иначе цената е ниска.
Доколкото видях модела е някъде от 2004/05г., но това както казахте не е от съществено значение. Питането ми е за конкретен модел, но може да ми дадете и други насоки за покупката на такъв тв, ако трябва да се оглеждам за нещо друго цената да е под 100 и да е 21 инча и нагоре и евентуално къде да си търся (за София става въпрос).
Върнете се в началото
hidrazin
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Казанлък

МнениеПуснато на: Нед Сеп 14, 2014 23:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе ти както питаш все едно ще се жениш за него. То втора ръка и за 50 кинта - колкото изкара, толкова. Ей ти един такъв:
Lg flatron , Модел ce-29q46et
Пък за ремотите не бери грижа. Като се развали ремонта със сигурност ще е по-скъп от тези 50 лева. Значи - в контейнера.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tihogr
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 14, 2014 23:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Така е прав си само да не се налага да купувам всеки месец по един:)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети