Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам две технически книги и списания - повторки

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Maxtor fan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр. Съндърланд

МнениеПуснато на: Пет Авг 29, 2014 21:53    Заглавие: Продавам две технически книги и списания - повторки Отговорете с цитат

Сега правя пререждане у нас и ми се оказаха в ръцете някои повторки, които трудно мога да заменя (както ми е практиката обикновено):

Две книги:

Й. Данчев, Е. Емануилов - ,,Телефонни апарати и уредби", София, ДИ ,,Техника", 1964 г. Има и информация за бакелитовите телефони на СЗ ,,Ворошилов" от този период. Цена 1 лв

В. Цанев - ,,Транзисторизирани тв приемници", София, ДИ ,,Техника", 1975 г. Теоретична книга, без сведения за конкретни модели. Цена 1 лв

А, и няколко броя на сп. ,,Космос" и ми се оказаха повторени, вероятно ще има и още седем-осем. Събирани са хаотично още преди десетина години и едва след това се е преминало към прецизно каталожно събиране - на това се държат и повторките.
Става дума (поне засега) за:

1970 - 4, 5, 7, 8
1976 - 8
1979 - 9, 10
1984 - 8
1986 - 3

Аз някога съм ги купувал между 50 ст. и левче бройката, но сега, ако някой иска да ги вземе, да давам по 50 ст. на брой и е готов. Smile
За всичките щуротии пакетна цена - 5 лв.
По Еконт- не мисля, че си заслужава.
Координатите:

Антон К. Оруш
e-mail: [email protected]
GSM: 0896 625 803
Maxtor fan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр. Съндърланд

МнениеПуснато на: Пет Сеп 26, 2014 11:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Продадени, темата е за коша.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети