| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
murosl Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 28, 2014 14:48 Заглавие: Panasonic tx-40as640e ще чете ли NTFS file ? |
|
|
| Имам въпросния телевизор и съм в голяма дилема дали да си купя външен hdd usb защото не знам дали ще ми чете файлова система NTFS за FAT32,FAT16,exFAT съм сигурен че ги разпознава но всички външни харддискове са с NTFS.Лошото е че нямам и не мога да намеря флашка с 32GB да пробвам. Четох Manual на телевизора и не намерих информация ако някой е запознат ще съм му много благодарен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
murosl Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 28, 2014 19:43 Заглавие: |
|
|
Разреших отчасти дилемата намерих 32GB флашка която беше с NTFS файлова система и се учудих телевизор модел 2014г. не чете данни от NTFS дялове форматирах я на exFAT(защото на нея могат да се качват файлове над 4GB както не е при FAT32) и 3Д филм 12GB тръгна безупречно. Сега остава да рискувам да си купя външен диск и да направя същата гимнастика.
Някой ако има опит с това да сподели защото си мисля че с диска може и да не се получи. Четох че форматиран външен хард от телевизора не чете после на PC и обратното ?? |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2014 7:09 Заглавие: |
|
|
| Я интересно моя PHILIPS 32PFL не чете и той NTFS ама тая FAT не я бях чувал. И мен проблема ми беше че някои концерти са по няколко гигабайта. Как да я форматна на тая FAT flash паметта ? |
|
|
 |
plamil Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 384 Местожителство: с. Аспарухово, обл Варна
|
|
|
 |
mironski Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2008 Мнения: 121 Местожителство: Полски Тръмбеш
|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2014 9:12 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | | Как да я форматна на тая FAT flash паметта ? |
Привет.
Мисля, че става дума за това. |
|
|
 |
murosl Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2014 15:34 Заглавие: |
|
|
| Ако си с Win 7 става много лесно мушкаш флашката влизаш в my Computer когато ти я разпознае дясното копче на мишката щракаш Форматиране след това ще ти излезе прозорец на който първо пише реалната памет на флашката след това Файлова система и тук е важно да е exFAT това е най-важното другото заделен размер и тн. не е от голямо значение и незабравяй че след форматиране ако имаш нещо на нея всеки файл се трие. |
|
|
 |
|