| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ongyla Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2014 15:11 Заглавие: Търся всякаква периферия и платки за Правец 8 |
|
|
| Търся всякаква периферия и платки за Правец 8. За контакт [email protected] или на лично съобщение. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dlpdlp Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2014 15:16 Заглавие: |
|
|
| И аз търся, може направо в темата. Заменям НОВ руски осцилоскоп С1-94 за такива неща. Главно за София |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
|
|
 |
ongyla Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2014 6:00 Заглавие: |
|
|
| Тези платки са продадени отдавна. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2014 11:07 Заглавие: |
|
|
И колко отдавна са продадени? Обявата е пусната на 14 този месец в 18,30 часа! Може да са продадени, съгласен съм, ама чак пък отдавна.... И авторът не е обявил продажбата. Така че постът ми е бил с цел да помогна, а не да пълня темата със спам!  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
ongyla Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 18, 2014 13:50 Заглавие: |
|
|
| Не исках да ви обидя, написах го в смисъл че такива неща бързо се продават. |
|
|
 |
vektra Опитен потребител

Регистриран на: 16 Окт 2006 Мнения: 1068 Местожителство: КУЛА skype: malin_66
|
Пуснато на: Съб Окт 18, 2014 17:16 Заглавие: Търся всякаква периферия и платки за Правец 8 |
|
|
Имам интерес за осцилоскопа, имам нови модули за Правец 8 и цяла машина. На лс или мобилен, евентуално за договорки. _________________ 0889635863 , 0895110091 , 0877419867 |
|
|
 |
soundMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2014 17:38 Заглавие: |
|
|
Платките са продадени на Васил ( "ongyla" ) почти веднага след публикацията и ще осигуря още нови модули при повечко свободно време !
Коректен потребител е !
Имаше над 10-ина заявки в двата сайта с обявата, но той бе първи .... !
Аз съм "cmdj7" !
 |
|
|
 |
dlpdlp Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2014 19:51 Заглавие: |
|
|
| Мдаа така и се опасявах - отишли са подарък на безценица на един прекупвач и супер скъп продавач в ибей k-systems-store /kespanok. Мени си непрекъснато никовете и дебне само по форумите. Не отбира много от правец, бил строител (малко вероятно), но лично ме уверяваше как няма да препродаде един 82 от мене, но след седмица си беше в ибей. Абе ще свършат тези правци и тогава циганите ще трябва да строят действително. |
|
|
 |
ongyla Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2014 15:04 Заглавие: |
|
|
| До dlpdlp - Не е хубаво да злословиш по хора които не познаваш. Платките са в мен и се използват по предназначение. Не се ПРЕпродават! Виждам че си в София, мога лично да ти ги покажа когато пожелаеш. За личните ти проблеми за това как някой те е измамил - не е тук мястото за оплакване, може да направиш отделна тема за оплаквания и да споделяш там, но само за нещо за което си сигурен. А за това че си разменяш за осцилоскопа - пусни си отделна обява, защо използваш чуждите? |
|
|
 |
|