Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам Доста компютърни части-Разчистване

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kiselina777
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 21, 2014 17:06    Заглавие: Продавам Доста компютърни части-Разчистване Отговорете с цитат

ЗДР колеги

Разчиствам поостарели компоненти останали по шкафовете.

1. Дъно с процесор : Gigabyte 7VT880-RZ s.A(462) + Cpu Sempron 2500+ с бокс охлаждане!
Дъното и процесора са си работили заедно , но и те като другите комплекти не са ползвани от доста време. Днес съм ги пускал само за проба да видя дали работят! Към дъното си има задна планка! няма ремонти или сменяни кондензатори.

Инфо: http://www.gigabyte.bg/products/page/mb/7vt880-rz/

Цена: 35лв - 25лв 20лв - за комплекта!

2.Дъно с процесор и памет: MSI MS-7184 s.939 + CPU Athlon64 3400+ и памет 2х512 DDR400 - Дъното с процесора и паметта са свалени от маркова машина Compaq! Тествани са и са без каквито и да било забележки. Дъното има задна планка към него а процесора си е с бокс охлаждането. По дъното няма ремонти и сменяни елементи.

Инфо: http://www.geeks.com/details.asp?invtid=MS-7184-BO

Цена за комплекта 45лв

2.Рам памети : 7x256mb DDR400 - Най различни! - 5лв - 3лв на броика! тествани са с мемтест!

2x512mb DDR400 - 15лв - 10лв за двете'Тествани са с мемтест!

3. Дъно с процесор и рам: Gigabyte 8SQ800 rev.1.0 s.478 + Cpu Pentium 4 2.4Ghz/512/533 с охлаждане + 2x512 DDR400 - Дъното с процесора и паметта са си работили заедно на офиса машина! не са работили доста време! днес ги пуснах за да се уверя , че работят! Дъното си има задна планка , по него няма надути или сменяни кондензатори! Паметта е тествана с мемтест!

Инфо: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1610#ov

Цена: 50лв - 40лв 35лв - 30лв - за комплекта!

Едно пояснение за да няма сърдити или ощетени! Колеги който взимат повече компоненти са с предимство! Също така ще има коментар при интерес към повече компоненти накуп!

За повече информация , питания моля да ме търсите в скаип! Моля там да ме търсят само заинтересовани хора имащи РЕАЛЕН интерес.

Аз съм от Кърджали - За страната Еконт с задължителна опция "Отвори преди да платиш" а за тези които имат възможност с опция "Отвори и тестваи преди да платиш" за връзка с мен: скайп:krum44o тел.: 0878479727 , 0895479727.

Последната промяна е направена от kiselina777 на Пон Окт 20, 2014 18:49; мнението е било променяно общо 5 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес
kiselina777
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 22, 2014 20:34    Заглавие: Re: Продавам Доста компютърни части-Разчистване Отговорете с цитат

т.4 Продадена! Склонен съм да запазя деден компонент не повече от 24 часа! Другите неща са все още налични.
Върнете се в началото
kiselina777
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Сеп 24, 2014 17:37    Заглавие: Re: Продавам Доста компютърни части-Разчистване Отговорете с цитат

T.2 и T5 Продадени на колега от форума. Цените на останалите неща надолу.
Върнете се в началото
kiselina777
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 26, 2014 15:46    Заглавие: Re: Продавам Доста компютърни части-Разчистване Отговорете с цитат

Склонен съм на коментар
Върнете се в началото
kiselina777
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 29, 2014 13:53    Заглавие: Re: Продавам Доста компютърни части-Разчистване Отговорете с цитат

Цените още малко надолу! Ако някой вземе нещата накуп ще коментирам още цената!
Върнете се в началото
kiselina777
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 18, 2014 21:49    Заглавие: Re: Продавам Доста компютърни части-Разчистване Отговорете с цитат

Комплект номер 8 и паметите с нови цени!
Върнете се в началото
kiselina777
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2014 18:50    Заглавие: Re: Продавам Доста компютърни части-Разчистване Отговорете с цитат

Добавен още един комплект дъно с процесор и рам с.939
Върнете се в началото
kiselina777
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 25, 2014 21:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Arrow
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети