| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bobi_81xx Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2014 21:18 Заглавие: Проблем с DVD Samsung ht-p10 - Няма видео сигнал към TV-то |
|
|
| Колеги,дайте съвет къде да погледна въпросното DVD.Проблема се състои в това,че не излиза сигнал на TV-то.Отдавна не съм гледал на него и ме учуди защо няма сигнал.Иначе всичко друго си работи.Най-вече го използвам за усилвател от компютъра,но скоро си купих нов телевизор също Samsung smart но не мога да го свържа.Пробвах и на по-стар телевизор и там не излиза картина.Връзката е със скарт и с тези с трите чинча аудио-видео.Разглобих го но нищо не забелязах да е изгоряло или счупено.Ако е удобно помогнете със съвет,схема или каквото и да е за да оправя проблема.Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2014 23:13 Заглавие: |
|
|
Ами с така зададения въпрос да дойда у вас и да видя къв ти е проблема друго не остава.Направи една маса(печено пиленце задължително със гарнитура Старопрамен)...... _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
bobi_81xx Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2014 23:24 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | | Ами с така зададения въпрос да дойда у вас и да видя къв ти е проблема друго не остава.Направи една маса(печено пиленце задължително със гарнитура Старопрамен)...... |
Няма проблеми:) интересува ме за схема за модела и на коя част да наблегна да замеря на платката.Може ли да се замери нещо на скатр буксата и да се ориентирам къде може да е проблема |
|
|
 |
bogege Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2014 0:30 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | интересува ме за схема за модела |
опитай тук:http://forum.eshop.bg/viewforum.php?f=6
Относно замерване..............................с камъни ли??  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2014 2:44 Заглавие: |
|
|
Спести си мъките и носи към сервиза. За домашно посещение bai_tishan вече е подсказал.
И не разбрах по какво сме колеги - по йеденье, пиенье или ползване на интернет?
В този форум има правила и е редно да ги спазваш. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
bobi_81xx Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2014 8:24 Заглавие: |
|
|
| Извинявам се на всички които са се засегнали или обидили от израза ми Колеги.Ако темата е неуместна нека модераторите да я изтрият.Приятен ден на всички.И нека бъдем по-добри и по-смирени.Весели празници!!! |
|
|
 |
|