| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 20, 2005 17:33 Заглавие: Схема на програматор |
|
|
Здравейте колеги, моля някой да ми даде линк към схема на добър програматор и лесен за изработка, без този на младконструктор защото си го купих и освен 24с нищо друго не иска да програмира. На мен ми е нужно да програмира 24сХХ, PICове, и 93сХХ. Ако има такова животно моля ориентирайте ме. Благодаря предварително. _________________ Няма нищо по хубаво от лошото време. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 20, 2005 17:37 Заглавие: |
|
|
Viper, не лош програматор отговарящ на условията ти.
http://www.LancOS.com/ |
|
|
 |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 18:13 Заглавие: |
|
|
Купих си програматор. Закривам темата.
Благодаря на RC че се отзова веднага. _________________ Няма нищо по хубаво от лошото време. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 19:21 Заглавие: |
|
|
За да не откривам друга тема ще попитам следното.Имам Пони Прог и до сега съм програмирал само от серията 24С Сега ми се наложи 93С46 и по описанието нищо не можах да разбера какво да направя че да ги записвам.Четох го десетина пъти и ншщо не разбрах.Някой ми спомена че трябвало допълнителна приставка към него но каква така и не разбрах.Ако има някакъв чалъм моля ви да ми кажете.
 _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 19:34 Заглавие: |
|
|
коцев, въпроса ти не е много разбираем.
За всеки тип памет си има "приставка", за коя памет (и не само) - какво го има на горецитирания сайт.
Какво точно си правил и какво не си разбрал? |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 19:49 Заглавие: |
|
|
Разгледах го и горния сайт. Мойта е подобна на тази на снимката.На мойта си има цокъл и под него пише 93С46 имам и цокъл за 24С но за 93С46 трябва нещо да се направи или доправи но не мога да го разбера.Утре ще ти го щтракна със камерката ще ти сканирам и описанието и ще ти го пратя да ги видиш. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 20:30 Заглавие: |
|
|
Moeто Пнии съм го направил всички цокли на една платка-и така нямам нужда да търся и сменям приставки  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 20:38 Заглавие: |
|
|
И на моето има 6-7 различни цокъла но има едни щифтове / джъмпери/ май ги пишат та те се превключват някакси за различните памети но нещо аз бъркам или пък те не са го обяснили както трябва за по неграмотни хора като мен например  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 20:42 Заглавие: |
|
|
На моя всички цокли съм ги навързал заесно-имам само едно ключе точно за 93схх.и едно за 7 крак на 24хх.Никакви джъмпери не съм слагал за да си усложнявам живота.Ако твоя е готов наистина трябва да четеш внимателно как е направен и кое трябва да се превкючи _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 20:53 Заглавие: |
|
|
Да готов от Пасат Г. Оряховица съм го купил преди четири години.Май ще го награбя и ще дойда до Търново при теб да го преправя като твоя  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|