Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

9 волта-12 волта?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Vaniabga
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 09, 2015 10:45    Заглавие: 9 волта-12 волта? Отговорете с цитат

Здравейте на всички в този форум.
Трябва ми помощ и тъй като съм съвсем начинаеща в тази материя започвам направо.
Наскоро се зарибих да си правя електронни платки за дисторшъни. И таказапочнах четейки да навлизам в тази сложна материя, накупих си уреди, инструменти, платки, елементи и направих едно малко дисторшънче за китара, което след като бе готово запоено и включено за проба извади прекрасен звук. НО тука идва питането ми . Схемата е направена за 9 волта, а то не тръгва на 9 , а тръгва с токоизправител на 12 волта. Нещо явно сгреших, но засега нямам толкова познания. Прилагам линк към сайта , от който гледах схемата.
http://revolutiondeux.blogspot.com/2012/01/wampler-plexi-drive.html?m=1
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gigant
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Яну 09, 2015 12:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Захранването от батерията се включва през входния жак. Там ти е проблема.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети