Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

бин за NEO TF-3208 LCD, шаси:17MB12-3 V2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mitcd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2015 13:15    Заглавие: бин за NEO TF-3208 LCD, шаси:17MB12-3 V2 Отговорете с цитат

Колеги боря се с един LCD NEO TF-3208, шаси: 17MB12-3 V2
Имаше проблем в захранването който оправих.Бина на паметта 24с64 също беше се прецакал. Намерих бин от Vestel за същото шаси 17MB12-3 V2. Обаче не мога да оправя опциийте. Нямам тунер а като подам сигнал на скарта или HDMI входа ми показва че е включен без видео.Тунера е Thomson и на опций 2 от сервиза е празно.Не разбирам къде е проблема.Дали бина не ми отговаря или имам хардуерен проблем?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети