|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
PolyaDeneva Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2015 18:30 Заглавие: Схема на процесор TOSHIBA-HAY-26 8891CSCNG6V12 |
|
|
Здравейте, първо искам да ме извините, ако не съм написала както трябва заглавието на темата, но се надявам, някой, който разбира повече от мен да успее да разгадае какво търся..
Моля, ако е необходима повече информация, ми кажете, за да мога да я добавя.
Предварително ви благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2015 19:12 Заглавие: Re: Схема на процесор TOSHIBA-HAY-26 8891CSCNG6V12 |
|
|
| PolyaDeneva написа: | | Схема на процесор TOSHIBA.. |
Схема на вътрешната структура (топологията) на въпросния процесор трудно може да се намери така лесно, а и едва ли Ви е нужна.
По-скоро вероятно трябва схема на телевизор с посочения процесор.
Ако случая е, че имате такъв телевизор който е някъде за ремонт и този който е решил да го ремонтира Ви праща да му търсите схема "защото без нея - няма как", мога да Ви дам един съвет - сменете "майстора".
Ако не го направите, следващата стъпка ще е да му търсите и части.
Иначе схеми с процесори от това семейство има тук _________________ RemoteControls |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2015 19:50 Заглавие: |
|
|
Много благодаря! Въпросът е, че всичко в телевизора работи, но няма сигнал на 16то краче на процесора (за вертикалното отлконение). Дали има вероятност това нещо да се поправи по алтернативен начин или трябва да се смени целият процесор?
Телевизорът е NEO 1426.
Още веднъж благодаря! |
|
|
 |
ivtv1 Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 31, 2015 21:34 Заглавие: |
|
|
| Благодаря! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|