Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Механика за видео

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nik61
Гост

МнениеПуснато на: Съб Авг 27, 2005 8:08    Заглавие: Механика за видео Отговорете с цитат

Здравейте! Ако някой има механика за VCR Mitsubishi HS M18 / предполагам, че на други модели Mitsubishi e същата/, нека се обади да се споразумеем. E-mail: [email protected]
Върнете се в началото
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Съб Авг 27, 2005 18:55    Заглавие: Re: Механика за видео Отговорете с цитат

Nik61 написа:
Здравейте! Ако някой има механика за VCR Mitsubishi HS M18 / предполагам, че на други модели Mitsubishi e същата/, нека се обади да се споразумеем. E-mail: [email protected]

Аз имам цяло работещо видео Mitsubishi NS-E51 Stereo, с повредена глава. Ако мислиш, че механиката е същата, имаш го. Цената ще е символична.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nik61
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: G.Oriahovitza

МнениеПуснато на: Съб Авг 27, 2005 20:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Искрено благодаря за предложението. Ще поразровя из Net-a за информация относно механиките. Ако не намеря нищо, ще направя снимка на моята механика и ще ви я покажа. Навярно сте доста по-квалифициран от мен и ще прецените дали са съвместими.
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Съб Авг 27, 2005 22:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Nik61 написа:
Искрено благодаря за предложението. Ще поразровя из Net-a за информация относно механиките. Ако не намеря нищо, ще направя снимка на моята механика и ще ви я покажа. Навярно сте доста по-квалифициран от мен и ще прецените дали са съвместими.

Цялата механика ли е за смяна, или ти трябва точно определена част?
Аз също мога да снимам механиката, която имам и да ти я изпратя.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nik61
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Авг 28, 2005 8:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Sad Има повреди в контейнера, който приема касетата. Също е износена една рейка, която задвижва лифта за лентата. Децата ми го "попиляха" преди време и сега искам да го възстановя. Ако ти е възможно пусни на пощата ми 2-3 изгледа на механиката, защото в момента моят цифров фотоапарат не е у нас, а и не е много качествен, фокусира на разстояние по-голямо от 80см.
Nik61
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Авг 29, 2005 7:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за снимките. Видимо има различия между двете механики, което може да не е критично, но буди съмнения у мен. При моята двигателчето, което управлява лифта за касетата е отдолу и липсват проводници към основната платка. Всички връзки са изведени директно на платката, която стои вертикално зад барабана с главите. Ще Ви покажа и снимки на моята. Весел и приятен ден!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети