| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
makom Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 16:58 Заглавие: схема за LCD монитор MAG(Proview) PS776 |
|
|
Колеги търся схема за MAG(Proview) PS776
Монитора светва за момент и угасва.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 19:26 Заглавие: |
|
|
Може ли да уточним едно нещо? Само осветлението ли гасне? Това може да се види при добро взиране. Ако е така-имам идея. Имах подобен случай. А на схемата, ако е това което си мисля, няма да го има. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
makom Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 7:00 Заглавие: |
|
|
| Лампите си гаснат,но колкото и да се взирах не видях да има някакво изображение,или не мога да го видя.Но монитора сякаш си остава да работи,диода индицира че има сигнал от компютъра и си свети в зелено постоянно. |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 22:17 Заглавие: |
|
|
| Здравейте!Няколко модела минаха с такъв симптом и винаги беше трансфертерът на лампите.Когато не работи едното рамо на моста така се държат.Прегледайте крайните транзистори. |
|
|
 |
makom Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 10:35 Заглавие: |
|
|
| Трансвертера си работи,но това което забелязах е че има обратна връзка от лампите и предполагам се следи тока.Подадох едно и също напрежение и на двата извода и монитора заработи.Явно лампите са за смяна. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 12:37 Заглавие: |
|
|
Както си говорихме-трябва да намериш къде точно влиза контрола и да го излъжеш. Аз досега съм успявал. Ето с такъв чип ми е идвал и с промяната на R5 май го настроих. И по друг начин да е направено-принципа е същия.
Увеличить фото »» _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
makom Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 13:12 Заглавие: |
|
|
Мите,така и направих.Излъгах го .Въпреки че този е с двоен контролер-регулатор пак стана.Но колко ще кара така не се знае,докато увяхне съвсем да не се вижда. |
|
|
 |
|