| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
apisabvgd Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 21, 2015 22:24 Заглавие: Ремонт на автоусилвател,къде? |
|
|
Здравейте,препоръчайте ми къде да си отнеса усилвателя от колата,че не се пуска всеки път,а като се пусне след малко се гаси без да е увеличено на макс,сработва му протекшъна и трябва да минат няколко часа за да се пусне пак,проверих си тоците кабелите,колоните свирят чудесно без него,та трябва ми място в София дето да го погледнат.Марката е Сони модела 502z 250w,втора ръка е 50-60лв,но ако е нещо дребно ще си го оправя този,няма да си правя супа от усилватели
Поздрави! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2015 8:45 Заглавие: |
|
|
Ами при Иван Иванов на Кап. Райчо във Варна. Човекът е много в час точно с автоаудиото  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2015 19:24 Заглавие: |
|
|
| Само ако можеше да е в София щях да го посетя. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2015 22:32 Заглавие: |
|
|
Ами да беше написал в профила си от де си. Как да гадаем в кое точно населено място търсиш майстор? Вземи си оправи профила, белким някой се обади. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2015 23:08 Заглавие: |
|
|
| Аз във въпроса съм го написъл,както и да е де,принципно работя с куриери в случая просто цената на техниката не е оправдана. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2015 12:18 Заглавие: |
|
|
Aми май съм чел между редовете Питай някой бакшиш- те по цял ден са в колите и без радио не могат. И си имат хора, които само с това се занимават. Варненския Иван е от тия майстори. Заряза преди години всичко друго и си заплю автоаудиото. Защо ми е вика да прехвърлям сандъци по бюрото и около него, да не съм щангист Има си достатъчно работа и за себе си е прав според мен. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2015 20:29 Заглавие: |
|
|
Утре ще отиде в сервиз Пулсатор в Ст.град,оторизиран сервиз на Сони са,казаха че оправят усилватели,та там ще го пусна пък да видим,диагностиката била безплатна .Мерси за отговорите! |
|
|
 |
|