|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2015 12:53 Заглавие: Отзиви и мнения за станция за запояване |
|
|
| Моля ако някой е работил или работи с някоя от станциите - Pro’sKit SS206B, или YaXun951D или GORDAK 938B да даде отзиви за работата им - удобство, устойчивост на човките, надеждност като цяло и други подобни наблюдения. Разбира се и мнения на неработили със станциите също биха били полезни. Става дума за ежедневно ползуване за сервизна дейност. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 20, 2015 22:51 Заглавие: |
|
|
| Първата и последната като за 40-50 лв поялници работят добре. |
|
|
 |
audiohack Опитен потребител

Регистриран на: 03 Апр 2008 Мнения: 151 Местожителство: Благоевград
|
Пуснато на: Съб Фев 21, 2015 16:36 Заглавие: |
|
|
Ами аз преди близо две години си взех YaXun 951, и под надежност ако разбираме някакви дефекти, то още не се е строшило нищо въпреки слабата за мен изработка на ръкохватката чисто механично говоря.
А за човки ползвам китайски Hakko от еbay две кисенца комплект от всички видове съм си взел и смея да твърдя, че са си доста читави не се изяждат по 7-8 часа работа на ден. А иначе ако говорим за скорост на загряване, топлобмени и все подобни дъра бъра въобще не трябва да сме в тоя ценови пояс пък за марките въобще. _________________ "Всичко си има обяснение, но човек не може да знае всичко!" |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|