|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hinkohinev Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 26, 2015 19:11 Заглавие: Проблем с телевизор Samsung UE 32EH4003WXBT |
|
|
| Здравейте! Имам проблем с един LED телевизор,и предполагам,че Вие ще можете да ми дадете малко информация,защото тук в Каварна няма кой да ми помогне! Подариха ми един LED TV Samsung UE32EH4003 WHBT. Проблемът е следният:Когато го включа в мрежата,светодиодът свети нормално,т.е си стои в Стенд-бай режим,.когато го пусна от дистанционното или от копчето,светодиодът първоначално започва да мига около 8 пъти,след което има пауза от около 5-6 секунди,и започва да мига 5 пъти,и после пак пауза,и пак мигане 5 пъти,и т.н.Мерих напреженията.Те са само две: 13 волта и 5 волта.Има ги и двете. Екранът не светва изобщо,но приема команди от дистанционното,защото като натисна някое копче, светодиодът мига бързо. Не знам какво да го правя! Ще чакам някакъв съвет от вас,защото Вие имате по голям опит от мен в телевизионната техника,а и тук в Каварна няма кого да попитам! Поздрави!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Пет Мар 27, 2015 9:27 Заглавие: |
|
|
| Смяна на меинборда ще реши проблема. |
|
|
 |
jeloi Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 28, 2015 17:47 Заглавие: Samsung UE 32EH4003WXBT |
|
|
Проблема може да е под стъклото _________________
 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|