| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
adibg Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 07, 2015 19:49 Заглавие: Касетофон Blaupunkt Verona CR 31-не работи |
|
|
Здравейте намерих едно старо радио Blaupunkt Verona CR 31 Единствения номер който се вижда е: BP177OBO635538 което не се включва като му пъхна евробуксата, гледам бушончето от 5А си е добре. Къде, какво да търся споредн вас, имам мултицет, но не съм много на ти с електрониката, ето няколко снимки на радиото:
 _________________ ???
Последната промяна е направена от adibg на Сря Апр 08, 2015 9:25; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 07, 2015 22:21 Заглавие: |
|
|
| Като за начало виж дали не му е изгоряла подсветката на дисплея и дали коректно му подаваш двата плюса. Повече съвети можем да ти дадем ако премериш тук-там и дадеш повече информация. |
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 07, 2015 23:31 Заглавие: Re: Blaupunkt Verona CR 31 Проблем |
|
|
| adibg написа: | | ... Къде, какво да търся споредн вас... |
Мдааа... Като ти гледам посовете във форума, си мисля че трябва да търсиш в близкия сервиз.
Разбира се заедно с дъртия кютюк под ръка. Говоря за кастфона.
Ми като не си много на ТИ с електрониката, вземи и го остави на някой който Е. |
|
|
 |
adibg Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2015 8:56 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | | Като за начало виж дали не му е изгоряла подсветката на дисплея и дали коректно му подаваш двата плюса. Повече съвети можем да ти дадем ако премериш тук-там и дадеш повече информация. |
Да до подсветката не мога да стигна още защото никак не реагира на това че е включен, ами дали коректно му подавам предполагам, че да защото е евробукса на касетофона и на колата където го пробвам, ако ми кажете къде какво да пробвам/измеря ще е добре, ето снимка на касетофона на буксите:
А това от интеренет намерих но не разбиам каква е разликат в захранванията или дали и двете са евробукса !?
 _________________ ??? |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|