Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам HCPL 3101

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pansim
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Sandanski

МнениеПуснато на: Сря Апр 29, 2015 10:05    Заглавие: Купувам HCPL 3101 Отговорете с цитат

Необходими са ми два броя.
Връзка с мен на ЛС или тук в темата
Благодаря!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
al_at
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Апр 30, 2015 11:13    Заглавие: Re: Купувам HCPL 3101 Отговорете с цитат

Малко е труден за намиране. Не се произвежда от 2009 г. Ако е свързан по стандартната схема, т.е. VO2=VCC ( Накъсо 5 и 8 кр.), сравнително лесно може да се замени с HCPL-3150 или FOD-3150, като се вдигнат 5 и 7 краче над платката и се прекара връзка от 5 кр. на HCPL-3150 (VEE) към 7-о кр. на платката (GND) с много къс проводник.
HCPL-3150 го има във Farnell и може да се поръча от Комет.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pansim
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Sandanski

МнениеПуснато на: Чет Апр 30, 2015 15:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Всичко това ми е пределно ясно колега. Благодаря все пак за усилията които си положил.
Прочетох и за това, какви заместители дава производителя /непълни/
Има ги в Китай, ама не ми се чака много време за доставка. Ще видоизменя цялото схемно решение. Исках да стане бързо и лесно ама...ще е бързо но малко по-трудно.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети