|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
backpol Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2017 13:21 Заглавие: Търся елдвигател за бягаща пътека VISTAFIT TS 5231 |
|
|
Колега търси ел двигателя. Не го е отворил все още, защото търси специалист за елдвигатели. Ако не е възможно поправката му, собственика иска да се смени елдвигателя.
Разбира се, ако някой се е занимавал с ремонт на такъв елдвигател, може да сподели информацията. Каза ми, че е запушил, загрявал и нещо изпада при въртене на ротора, някакви люспи.
Производител е фирма в Бургас, но искат да го доставят заедно с пътеката, което никак не е изгодно. Гаранционния сервиз (май в София ) не искат да се занимават с такива дребни неща.
Давам снимки на елдвигателя.
https://s31.postimg.org/9jp9j847f/IMG_3681.jpg
https://s31.postimg.org/vvn2cqlcr/IMG_3679.jpg
Благодаря предварително за помощта. _________________ Готино е да си важен , но по-важно е да си готин! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
panter Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2017 18:37 Заглавие: |
|
|
| Това е постояннотоков двигател с магнити вместо статорна намотка.Така,че само ротора е навит с проводник.Дори някой да се навие на пренавиване няма как да му са направи динамичния баланс.Според мен само смяна с нов. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2017 19:13 Заглавие: |
|
|
Не са производители, а вносители. И не са си осигурили пътеките с резервни части. Аз досега такъв двигател изгорял не съм видял. Но регулатори - да. Едва ли някой ще го пренавие - нестандартно напрежение, а и регулиртането е в доста широки граници. Провери четките - не стават какви да е. За 12 ампера трябват бая "въже" да имат отзад.
Търси по марка и модел на пътеката, и по миодел на двигателя - доставка по интернет. Като се износи гумената лента и ремъците нови ли пътеки ще купувате? Някои фитнеси са сменили по 2 - 3 консуматива. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
backpol Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2017 20:27 Заглавие: |
|
|
Благодаря на panter и Филипов за информацията. Колегата и аз сме търсили за такъв мотор по всякакви параметри, няма засега информация. Колегата не е регистриран тук, затова аз пускам тема.
Ще продължа да следя темата и ще информирам за развитието на търсенето. _________________ Готино е да си важен , но по-важно е да си готин! |
|
|
 |
bdimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 20, 2017 10:10 Заглавие: ... |
|
|
| В "Спорт Депо" обажда ли се. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|