Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Панелен омметър

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
SSB
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Май 19, 2015 7:32    Заглавие: Панелен омметър Отговорете с цитат

Здравейте на всички

След доста сериозно търсене в интернет, не успях да намеря нищо което да ми свърши работа, затова се обръщам към вас. Интересува ме дали сте срещали някъде в опита си, панелен ( за вграждане ) омметър. Най-важното ми изискване към него е да е с колкото се може по-малки размери. Примерно дисплея и изобщо откритата му част да не е по-голяма от 50х20мм.
Другия вариант, който би ми свършил работа е програмируем контролен, но да е с около 150 входа.
Знам че това което търся сигурно е невъзможно да намеря, но просто искам да знам окончателно да мисля някъв друг вариант.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Сря Май 20, 2015 1:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж тук.
Не си написал в какъв диапазон искаш да измерваш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SSB
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 21, 2015 7:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Обхвата, който ми трябва е от 0-1М. Тъпото, е че има страхотни продукти, но са комбинирани ампер-волтметри, но няма кой да седне да смята съпротивлението. Мерси за инфото, ще разгледам продуктите и продължавам да търся
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Май 21, 2015 12:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако пък се излъжеш и да кажеш каква разрешаваща и каква точност ти трябва- няма да е зле. И какво значи няма кой да смята съпротивлението, нали излиза на дисплей ? Ти да не търсиш промишлен контролер , измерващ 150 датчика и предаващ данните в цифров вид , защото нещо ми се отдалечава от понятието панел-метър с индикация . По скоро отива към пожароизвестителна централа, и то с адресируеми датчици най добре .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети