| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bobitvv Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 14, 2015 13:44 Заглавие: Малко помощ |
|
|
Здравейте,
Така дипломирах се юли месец специалност електроника и сега съм в процес на търсене на стажове и трупане на опит. Та бих бил много благодарен ако изразите мнение хората който се занимават с това. За електрониката и по точно микроконтролерите трябва и програмиране, но аз самият не знам още накъде да се ориентирам. Ако е възможно хора, който се занимават с програмира на контролери и такива, който се занимават с сглобяване на модули и тем подобни да обяснят как стоят нещата. Наистина много искам да се занимавам с нещо свързано с електрониката.
Извинявам се ако темата не е за този подраздел.
Благодаря Ви! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 14, 2015 14:27 Заглавие: |
|
|
Ами вземи напиши от къде си, така трудно ще ти отговори някой. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Deliya Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 14, 2015 14:39 Заглавие: Дипломиран |
|
|
Сега Вие сте на 24 години - с диплома по специалност електроника. Ако до сега не сте се ориентирали в коя област на електрониката желаете да се реализирате - мисля че сте закъснели. Всичко вече около нас в ежедневието ни е свързано с електроника. Просто трябва да изберете област и да направите проби дали е уместно да инвестирате - сервиз, развойна дейност, производство на програмни продукти и т. н. Вие до сега е трябвало да прецените вашите възможности за реална работа със специалност електроника. Проверете какви свободни места за работа се предлагат и рисково трябва да избирате. Не се отчайвате ат неуспехите. Успех!!! _________________ Няма невъзможни работи, има много трудни работи. |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 16, 2015 23:28 Заглавие: Re: Дипломиран |
|
|
| Deliya написа: | | Сега Вие сте на 24 години - с диплома по специалност електроника..... |
Абсолютно съм съгласен. Най-малкото преди да започнеш образованието си е трябвало да имаш някаква насока и интерес и там да наблягаш. То затова би трябвало да се ходи на даскало- за да научиш нещо полезно за теб, а не за да уплътняваш свободното време между дискотеките. За съжаление наистина е доста късно ...
ПП през всичките си студентски години си бил регистриран във форума и имаш две мнения (едно в тази тема), толкова ли нищо не те заинтересува в училище, та да поискаш да го развиеш малко? |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2015 0:50 Заглавие: |
|
|
хм дано тази диплома не е от типа на тези "ами те наще викаха учи" и си я завършил за да я имаш.
Аз лично се занимавам сега само любителски. Макар че понякога се отваря работа. И дипломна работа правих наскоро. Насочил съм се към микроконтролери. Ако си ентусиаст, направи като мен. Направи си сам програматор за контролери и работи с него. Ама какво съм тръгнал да давам ъкъли, то и аз сега съм без работа, пък и съм се поотчаял нещо... |
|
|
 |
|