Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Малко помощ

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bobitvv
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 14, 2015 13:44    Заглавие: Малко помощ Отговорете с цитат

Здравейте,
Така дипломирах се юли месец специалност електроника и сега съм в процес на търсене на стажове и трупане на опит. Та бих бил много благодарен ако изразите мнение хората който се занимават с това. За електрониката и по точно микроконтролерите трябва и програмиране, но аз самият не знам още накъде да се ориентирам. Ако е възможно хора, който се занимават с програмира на контролери и такива, който се занимават с сглобяване на модули и тем подобни да обяснят как стоят нещата. Наистина много искам да се занимавам с нещо свързано с електрониката.

Извинявам се ако темата не е за този подраздел.

Благодаря Ви!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Вто Юли 14, 2015 14:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами вземи напиши от къде си, така трудно ще ти отговори някой.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Deliya
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юли 14, 2015 14:39    Заглавие: Дипломиран Отговорете с цитат

Сега Вие сте на 24 години - с диплома по специалност електроника. Ако до сега не сте се ориентирали в коя област на електрониката желаете да се реализирате - мисля че сте закъснели. Всичко вече около нас в ежедневието ни е свързано с електроника. Просто трябва да изберете област и да направите проби дали е уместно да инвестирате - сервиз, развойна дейност, производство на програмни продукти и т. н. Вие до сега е трябвало да прецените вашите възможности за реална работа със специалност електроника. Проверете какви свободни места за работа се предлагат и рисково трябва да избирате. Не се отчайвате ат неуспехите. Успех!!!
milmar
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Чет Юли 16, 2015 23:28    Заглавие: Re: Дипломиран Отговорете с цитат

Deliya написа:
Сега Вие сте на 24 години - с диплома по специалност електроника.....

Абсолютно съм съгласен. Най-малкото преди да започнеш образованието си е трябвало да имаш някаква насока и интерес и там да наблягаш. То затова би трябвало да се ходи на даскало- за да научиш нещо полезно за теб, а не за да уплътняваш свободното време между дискотеките. За съжаление наистина е доста късно ...

ПП през всичките си студентски години си бил регистриран във форума и имаш две мнения (едно в тази тема), толкова ли нищо не те заинтересува в училище, та да поискаш да го развиеш малко?
Върнете се в началото
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Пет Юли 17, 2015 0:50    Заглавие: Отговорете с цитат

хм дано тази диплома не е от типа на тези "ами те наще викаха учи" и си я завършил за да я имаш.
Аз лично се занимавам сега само любителски. Макар че понякога се отваря работа. И дипломна работа правих наскоро. Насочил съм се към микроконтролери. Ако си ентусиаст, направи като мен. Направи си сам програматор за контролери и работи с него. Ама какво съм тръгнал да давам ъкъли, то и аз сега съм без работа, пък и съм се поотчаял нещо...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети